Николай Братованов: Гласувах да бъде съставено правителство

1
Водачът на листата на ГЕРБ - СДС гласува с хартиена бюлетина
Водачът на листата на ГЕРБ - СДС гласува с хартиена бюлетина Видео: Русе Медиа

Водачът на листата на ГЕРБ - СДС гласува с хартиена бюлетина

В 9:30 часа водачът на листата на ГЕРБ - СДС в 19-и многомандатен избирателен район - Русе адвокат Николай Братованов посети избирателната секция в детска градина "Русалка 2", където упражни правото си на глас с хартиена бюлетина.

Призив към избирателите

"Гласувах за сигурност и стабилност, да бъде съставено правителство, за бъдещето на България. В днешния ден времето е хубаво, призовавам всички да излязат, да се разходят, да дадат своя вот", заяви Братованов, съобщи Русе Медиа.

Предпочитания към хартиеното гласуване

Лидерът на листата обясни позицията на политическата сила относно начина на гласуване: "Призивът ни е да гласуват всички на хартия, тъй като са известни проблемите, които дава машинният вот. По този начин елиминираме тези възможности".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    [][][][][][][][][][][][][][][][]
    Аз пък – да ходите на сметището на историята, що не и в панделата!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари