Етиен Леви: Кого ще подкрепим за преседател на НС ще стане ясно в хода на заседанието

0
Сега мечтата на всички е да има правителство, да има кабинет, подчерта депутатът от "Величие"
Сега мечтата на всички е да има правителство, да има кабинет, подчерта депутатът от "Величие" Видео: NOVA

Сега мечтата на всички е да има правителство, да има кабинет, подчерта депутатът от "Величие"

"За мен това ще е първо гласуване в пленарната зала. А как партията ни ще гласува за председател на НС - ще стане ясно в процеса на заседанието. Преди това нищо не можем да кажем. Когато започне заседанието, тогава ще дадем своя глас". Това заяви пред камерата на NOVA Етиен Леви от "Величие" пристигайки в сградата на парламента преди началото на първото заседание на 50-ото НС.

"За нас е много важно първо да започне заседанието. И тук е момента да кажа, че е един много вълнуващ ден - за българската демокрация, за българската конституция, за България и за българския народ", подчерта той.

Той отказа да даде категоричен отговор на въпроса как ще гласува партията му за председател на Народното събрание. "Сега мечтата на всички е да има правителство, да има кабинет. Хората трябва да се успокоят. Какво ще се случи... дави кажа честно, много ми се иска да бъда прорицател, но нямам тази дарба. Всичко ще става в момент на движение. Това за мен е много правилното решение спрямо нас", посочи Леви. И допълни: "Няма риск при нас да не вземем правилното решение. Политическа партия "Величие" винаги е много наясно за какво точно става дума".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Кешиен Лева
    "един много вълнуващ ден - за българската демокрация, за българската конституция, за България и за българския народ" Направи го още по-вълнуващ - изпълни харакири от парламентарната трибуна, дай пример на останалите си съпартийци.
  • 0
    5
    хи,хи,
    Депутат от партия която е против украйна в конфликта с русия пее в украински военнопропаганден клип 😁😁😁 https://youtu.be/BxZ4ZMee0rQ
  • 2
    4
    Балканеца
    Защо да е анонимен? Агент Панайотов, псевдонима си го е избрал сам. Доносника много добре си го знае, нищо че лъже че бил вербовчика.
  • 8
    3
    Диана Димитрова
    Бе, не е ОК да си доносник. Дори анонимен. В един момент оставаш сама като кукувица.
  • 7
    2
    Все едно
    С този си ход утрепа всички евреи, а на българите им.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари