Двама непълнолетни са задържани за побой над жена в Перник

0
Пострадалата е със сериозни наранявания
Пострадалата е със сериозни наранявания Снимка: БГНЕС

Пострадалата е със сериозни наранявания

Двама непълнолетни са задържани във връзка с нападение над 56-годишна жена в пернишкия квартал „Изток“. Сигнал за инцидента е подаден вчера от служители на Центъра за спешна медицинска помощ – Перник, които съобщиха, че пострадалата е приета с фрактура на лицево-челюстна кост.

Според първоначалната информация, инцидентът се е случил в ранните часове на 29 юли пред денонощен магазин в квартала. Двама младежи, като основният нападател е непълнолетен, са нападнали и нанесли побой на жената, в резултат на което тя е пострадала сериозно и е настанена за лечение в пернишката болница.

Полицията в Перник е реагирала бързо и е задържала извършителите за срок до 24 часа по Закона за Министерството на вътрешните работи. Започнато е разследване по чл. 129, ал. 2 от Наказателния кодекс за причиняване на средна телесна повреда. Ако бъдат признати за виновни, нападателите могат да получат до 6 години лишаване от свобода.

В момента органите на реда работят по установяването на причините за инцидента, а разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ***************************
    Цигани, естествено! https://www.videoclip.bg/watch/1820696_eto-koi-sa-dvamata-nepulnoletni-izrodi-prebili-kato-kuche-zhena-
  • 1
    2
    *********************************
    Ето кадри от зверския побой... https://telegraph.bg/krimi/novini/nechoveshka-zhestokost-pernichanin-smlia-ot-boj-zhena-prati-ia-v-koma-biiachyt-prebil-zhertvata-si-nasred-ulicata-rital-ia-v-glavata-video-422903
  • 8
    1
    Каквито и да са подбудите ,
    извършили са престъпление. Не трябва да се измъкват ненаказани за действията си под рубриката : непълнолетни. След като могат да бият беззащитна жена до инвалидизиране, да бъдат в клетката тези маймуни максимално дълго.От тях нищо не става.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...