Драгомир Драганов свиква среща с ръководителите на държавните институции за изборите

1
Подобна инициатива е от първостепенно значение за осигуряването на честен и прозрачен вот, заяви областният управител на Русе
Подобна инициатива е от първостепенно значение за осигуряването на честен и прозрачен вот, заяви областният управител на Русе Снимка: Областна администрация - Русе / Архив

Подобна инициатива е от първостепенно значение за осигуряването на честен и прозрачен вот, заяви областният управител на Русе

Областният управител на Русе Драгомир Драганов свиква среща с ръководителите на държавните институции във връзка с предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Целта на събитието е да се обсъдят ключовите мерки, които трябва да бъдат предприети за осигуряване на честен и прозрачен изборен процес в региона.

Драганов подчерта важността на инициативата, като изтъкна, че това е от основно значение за гарантиране на правото на жителите на Русенска област да упражнят избирателния си вот без притеснения. „Подобна инициатива е от първостепенно значение за осигуряването на честен и прозрачен вот, така че гражданите на област Русе да имат възможността спокойно да упражнят избирателните си права“, добави той, отбелязвайки, че вече се предприемат конкретни стъпки в тази насока. Областният управител увери, че институциите работят в тясно сътрудничество, за да осигурят прозрачността и коректността на изборния процес. „Нашата цел е да гарантираме на русенци, че техният глас ще бъде отчетен правилно и без манипулации,“ добави той с надежда за висока избирателна активност.

Срещата е насрочена за 14:00 часа в Зала 1 на Областната администрация, след която областният управител ще даде кратък брифинг за медиите около 14:40 часа на същото място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Жалък
    Кого свиква тов и кой го знае?!
  • 9
    3
    ЖП стълб
    Той вече гледа последната част на „Момчето си отива“! Кой ебал – ебал! Няма вече СеДиСе! За утеха ще му останат кръчмата с гьола в Цвай могилен и шивашката фирма на жена му!
  • 9
    2
    Бенедикт
    Тоя трезвен ли е?
  • 10
    1
    ...
    Ей го пак тоз мухльо в ефира.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари