Драгомир Драганов ще награди трима военнослужещи в Русе

1
Областният управител ще отличи тримата служители за доблестна служба
Областният управител ще отличи тримата служители за доблестна служба Снимка: Областна администрация - Русе

Предложението е на командира на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов

Русе се подготвя за тържествено отбелязване на 145-ата годишнина от създаването на Военноморските сили (ВМС) на България. Областният управител Драгомир Драганов и неговият заместник Георги Георгиев ще участват в събитията, които ще се проведат този понеделник.

Началото на тържествата ще бъде поставено в 18:15 часа с поднасяне на цветя пред паметната плоча на капитан-лейтенант Александър Конкевич, първият командващ Българския военен флот и основател на Морското училище. В 19:00 часа ще се състои военен ритуал по полагане на венци и цветя пред Паметника на моряка, където Драганов ще произнесе слово. Вечерта ще завърши с празничен концерт на Представителния духов оркестър на ВМС пред Доходното здание, който отбелязва 140 години от своето създаване.

В рамките на тържествата, ръководството на Областната администрация ще проведе среща с командира на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов и представители на Щаба на военния ни флот. На срещата ще бъдат обсъдени актуалните проекти за модернизация на родния ни флот. По предложение на контраадмирал Михайлов, областният управител Драганов ще награди трима военнослужещи за тяхната доблестна служба и всеотдайност.

Организацията на тържествата е в сътрудничество между ВМС, Областната управа и Община Русе. Включени са и други институции като Областната дирекция на МВР и Военната полиция, които също имат ангажимент по осигуряването на мероприятията.

Традицията за честванията в Русе започва от 1956 г., тъй като именно в този град през 1879 г. е поставено началото на Военния флот в Княжество България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Запознат бесарабски гей
    До 8 Прав си,те са една шепа,но могат да направят големи бели тъй като са национални предатели като УСраинската курва Тагаренко например. Затова колкото по бързо изхвърлим ДеБил-ПеПерастите на бунището,толкова по скоро България ще стане нормална държава!
  • -1
    8
    Съмнителен бесарабски куролап
    Една шепа надупени продажни генерали в Българската армия са бандеронацисти , анално-олабени укропитеци и никакви българи. Наличието на надупени лайНАТОвски продажници от българската армия е престъпление и нарушение на Конституцията!
  • -2
    7
    Запознат бесарабски гей
    От ДеБил-ПеПерастката измет дисквалифицираха Цончо Ганев заради завишени нива на естроген, които му давали конкурентно предимство в съблазняването на българските ДеБил-ПеПерасти
  • 1
    6
    Еколожката
    А новият ми съпруг кога ще го наградите? Само тъпче задния ми двор, и все мирише на Лай Нананана-нананана.
  • 3
    5
    Запознат
    До 4 Има и нормални, но си прав има и не малко путинопоклонници-олигофрени.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!
  • НевДенков
    Аз се надявам да ме наебат,всички ДеБил-ПеПерасти на това чакаме!