ДПС - Русе застава твърдо зад Ахмед Доган

0
ДПС без Пеевски!
ДПС без Пеевски!

ДПС без Пеевски!

Членовете на Областния съвет на ДПС в Русе заявиха твърдата си подкрепа за почетния председател на партията д-р Ахмед Доган и неговото решение за оставката на определени лица, посочени в последния му призив. Това беше официално обявено в декларация, публикувана на Фейсбук страницата на партийната структура.

"Областният съвет на ДПС в Русе зае единодушно тази позиция на състоялото се вчера заседание", заяви председателят на Областния съвет Айдоан Джелил в интервю за Българската телеграфна агенция. В декларацията се подчертава, че в защита на волята на Ахмед Доган членовете на Областния съвет са готови за всякакви последващи действия.

Айдоан Джелил също така обяви, че областната структура на партията в крайдунавския град категорично се противопоставя на изключването на депутата от Русенско Ализан Яхова от парламентарната група на ДПС. "Считаме, че това противоречи на принципите на демокрацията и устава на ДПС", посочват в декларацията си от Областния съвет.

Тази решителна подкрепа за д-р Ахмед Доган и осъждането на действията срещу Ализан Яхова подчертават значимостта на вътрешнопартийната демокрация и принципите, залегнали в устава на ДПС. Изразената позиция идва на фона на нарастващите вътрешни напрежения в партията, които предизвикват различни реакции сред членовете и симпатизантите на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    7
    Я да питам
    Каква е тази българска партия ДПС която много,много не споменава в речите си дякона В.Левски,Ботев,Хайтов,Йовков,Каравелов,Петко Войвода,Кирил и.Методи? Не чул съм да се възхищават на златният век на България на Симеон Велики,Xан Аспарух,Борис кръстителят.Не са възхвалявали славните победи на българската армия на Люле Бургас,Битката за Едрене? На връх Св.Никола не им се ходи на 3 МАРТ /Шипка/. В Шуменско идват оркестри народни и фолклорни от Турция облечени като еничари? Дръвник и брадва не носят ли? Как я мислят тези господа или ефендита по точно? ,Аз бих им казал така: Москва,Москва,ти пак блестиш.Милиони погледи са устремени в теб със надежда и любов. Слава на Цар Александър Освободител,Слава на Генерал Гурко,Столетов,Скобелев,слава.на хилядите руски,финландски,румънски,украински,полски,сръбски войници паднали за.свободата на България.Слава.на българските опълченци и славни войводи от народоосвободителните войни за България.Поклон пред нашите възрожденци,не пред ДПС.Те са нашите очи,уши и прозорец към Европа.Вечна Слава на достойните българи.
  • 13
    6
    Бат Пеню
    ДПС Русе в ролята на "безгласни букви" и послушковци и съгласни членуващи в партията им етнически българи да бъдат дискриминирани и малтретирани психически и вероятно физически, така ли е, кажете си откровено?! Тази партия, ако изобщо може да се определи като такава, трябва да се прецени от компетентните органи чии интереси защитава и прокарва в действителност, тези на българските граждани или нечии други.
  • 12
    5
    До ДПС РУСЕ
    ДПС Русе.има ли мнение кой трябва да строи детската болница,кой да я стопанисва и кой да е принципала и? Предполагам сигурно са съгласни отговорноста да е в ръцете на Българската Държава,а не на частно търговско юридическо или физическо лице? Достатъчно здравна каса "рани,не се ли нараниха....." ?
  • 10
    4
    Лице в лице 17:38 12.07.2024...
    Гледам,слушам,слушам и гледам Гледайте предаването.Етноси,млади мюсюлмани и какви ли не изказвания.За млади християни,православни от дпс не говорят.Манджата била "Българска".Магнитски.Тази партия трябва да бъде забранена.Протовоконституционна е и е проводник на чужди интереси,икономически и териториално стратегически и геополитически.Българите са глупаци,защото: Абдикират доброволно от управлението на държавата.Не гласуват.Доброволно си слагат на тезгяха земята и културата с държавноста и писменноста и като сложим и вярата..... Неорганизирани българи,надменни,алчни,страхливи и самопредали се.Охранени и оядени,мързеливи.За сега е така.После?
  • 17
    3
    Реално
    Не на дискриминацията на основата на етническа принадлежност на българите в тази показала истинския си образ политическа партия. Не сте никакви "гаранти за етническия мир" в България за каквито бяхте обявени от агент Сава. Време е да заемете подобаващото ви се място в долния край на гладуванията или да излезете от Народното събрание и да си оправите бакиите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари