Георги Георгиев: Тези избори ще бъдат най-гнусните, най-кървавите и най-манипулираните в новата ни история!

0
Умишлено всички свинщини ще се правят демонстративно и показно
Умишлено всички свинщини ще се правят демонстративно и показно Снимка: Георги Георгиев / Facebook

Умишлено всички свинщини ще се правят демонстративно и показно

Ако всички ченгета мобилизирани да пазят сараите на Доган и да чешат зад ушите Пеевски бъдат впрегнати на изборите по махалите и селата да пресекат купуването на гласове то и Пеевски и Доган няма да влязат в Парламента. Но от сега ви казвам, че тези избори ще бъдат най-купените, най-отровните, най-гнусните, най-кървавите и най-манипулираните в новата ни история. С водещата роля на МВР, прокуратура и всички превзети институции плюс кметове и общинските власти. И умишлено всички свинщини ще се правят демонстративно и показно. Целите са няколко - да се отвратят и малцината гласуваши по съвест, да се смачкат и страхуват силово опонентите и да се демонстрира контрола върху властта.

Видя се, че Доган е един пияндурник - стафида, която вееха, като знаме пред очите на хората представяйки го, като великия всевластен диктатор, за да скрият зад тази легенда итинските кукловоди.

Видя се, че Пеевски е отровен кър;еж, който убива всичко до което се докосне. Най-обикновен мутрак, който не може да напише правилно думата "евроатлантизъм".

Видя се, че Борисов, е страхлива второразрядна мутра, който се снишава при бури и чака началниците му да се избият, за да целуне ръка на победилия.

Видя се, че ПП-ДБ са тотално неадекватни и по-слаби от колкото дори те си мислеха.

Виде се, че Копейкин е просто един креслив келеш на ръчно управление на Борисов и Пеевски, който обира вота на себеподобни, путиноиди и всякакви малоумници само за да продължава да кряска и да обслужва господарите си.

Видя се и че МВР е пълна пародия на правохранителна институция. Може да се прекръстят на "МВР - Ново начало", та поне да се знае официално какво представлява това образувание.

Междувременно не се видя в "националните" телевизии как една жена - Александра Милева, в знак на протест запали руското знаме пред РКИЦ и бе арестувана за 24 часа. Не се видя и протеста на БОЕЦ за масово палене на руски знамена в петък вечер. Не се видяха и заплахите, които Олена Коцева получи след протеста. Но БОЕЦ виждаме всичко.

И докато ние се давим в кочината на "депесето" Путин удари в сърцето Европа на регионалните избори в Германия.

Изборите през октомври ще са, като голям казан, в който се варят всякакви боклуци и задачата е да изгебем панята и да прецедим, ако остане нещо ядливо в казана. Стягайте се за по-следващите избори. А всички, които наричат себе си "десни" и "демократи", ако не осъзнаят, че без БОЕЦ и гражданите, че без първични избори и граждански контрол, че без сътрудничество с гражданското общество и безкомпромисна борба срещу мафията са обречени и заминават с пяната.

Битката продължава!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари