Илхан Кючюк предвижда преодоляване на кризата в ДПС

0
Евродепутатът вижда път към преодоляване на текущите проблеми
Евродепутатът вижда път към преодоляване на текущите проблеми Снимка: стоп - кадър \ БНТ

Евродепутатът вижда път към преодоляване на текущите проблеми

Евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк обяви в предаването "Панорама" по БНТ, че предстоящите разговори за бъдещето на партията ще доведат до преодоляване на настоящата криза.

"Аз съм човек, който гледа и вижда и анализира. През този период съм забелязвал процеси, които не са в интерес на ДПС и съм говорил публично и пред мои колеги, включително и пред тези, които се явяват от другата страна на барикадата. Няма как да си мълча, когато се изключват авторитетни хора" категоричен е Кючюк.

Доган и лидерската отговорност

Илхан Кючюк подчерта, че Ахмед Доган често коментира въпроси, свързани с ДПС, които са извън устава и решения, които противоречат на интересите на колективните органи. Според Кючюк, Доган има авторитет на общностен лидер, което е много по-отговорно от това да бъде председател.

Протестите пред централата на ДПС

На въпрос за протестите на част от движението пред централата на ДПС, Кючюк отговори, че това е напълно нормално, тъй като мястото на членовете и оперативните органи е именно в централата, която не функционира вече със седмици.

Международна подкрепа и кризите в страната

"Не съм организирал аз международната подкрепа за г-н Доган", коментира Кючюк като отрече своята роля в международната подкрепа за Доган.

Относно пожарите, които опустошават страната, евродепутатът заяви: "Тези пожари показаха оголените системи на българската реалност."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Лапач
    Илхане мастийо долна я обясни от къде взе толкова много пари да купиш имотите в Симеоново на Лъвов мост и т.н.като през 2013год. си декларирал че нямаш нито стотинка спестена.Голям крадец си резняк такъв.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари