Доналд Тръмп за Камала Харис: Тя е дефектна личност

1
Кампанията на бившия президент навлиза в нова фаза с остри критики
Кампанията на бившия президент навлиза в нова фаза с остри критики Снимка: Facebook / Доналд Тръмп

Кампанията на бившия президент навлиза в нова фаза с остри критики

Доналд Тръмп отново влезе в словесна битка с вицепрезидента на САЩ Камала Харис, като я определи като „дефектна личност“ по време на реч на годишната среща на консервативната организация „Майки за свобода“ във Вашингтон. Според Тръмп, който се кандидатира отново за президент от Републиканската партия, Харис е неподходяща за президентския пост и е довела до настоящите проблеми в страната.

Тя е дефектна личност и не ни трябва друга такава за президент на САЩ. Виждаме какво е положението сега“, заяви Тръмп, насочвайки критики към вицепрезидента. Освен това, бившият президент засегна и темата за операциите за смяна на пола, които определи като „лудост“ и „ужасни“, подчертавайки, че Европа вече се е отдръпнала от тези практики.

Въпреки първия си предизборен митинг в Пенсилвания да премина без инциденти след покушението срещу него в този щат на 13 юли, Тръмп се изправя пред сериозни предизвикателства. Според последните проучвания на агенция „Ройтерс“, Харис води с 49 процента пред Тръмп сред жените избиратели, докато той получава подкрепа от 36 процента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари