Доналд Тръмп обявява вицепрезидента си до дни

0
Президентските избори в САЩ са насрочени за 5 ноември
Президентските избори в САЩ са насрочени за 5 ноември Снимка: Facebook / Доналд Тръмп

Президентските избори в САЩ са насрочени за 5 ноември

Бившият президент на Съединените щати, Доналд Тръмп, е на път да направи важен избор за своя кандидат за вицепрезидент и е възможно да обяви решението си още тази седмица, съобщи "The Hill", позовавайки се на свои източници.

Според информацията, основните претенденти за позицията включват сенаторът от Флорида Марко Рубио, сенаторът от Охайо Джеймс Дейвид Ванс, известен като Джей Ди Ванс, и губернаторът на Северна Дакота Дъг Бергам. Въпреки това, се смята, че сенаторите Рубио и Ванс са по-вероятните кандидати.

Очаква се Тръмп да направи обявлението си преди конгреса на Републиканската партия, който започва на 15 юли. Източник, близък до предизборния щаб на бившия президент, коментира, че Тръмп може да назове своя кандидат по време на предизборно събитие във Флорида във вторник, на събитие в Пенсилвания в сряда или, най-вероятно, в социалната мрежа "Истина" всеки ден.

Както Рубио, така и Ванс, заявиха в неделя, че не са сигурни дали някой от тях ще бъде избран за партньор на Тръмп в изборите.

В същото време, президентът на САЩ Джо Байдън и Доналд Тръмп са спечелили вътрешнопартийните избори за Демократическата и Републиканската партия съответно, но все още не са станали официални кандидати за президент. Кандидатурите им трябва да бъдат потвърдени на партийните конгреси, като конгресът на Републиканската партия ще се проведе през юли, а този на Демократическата партия - през август.

Президентските избори в САЩ са насрочени за 5 ноември 2024 година, което ще бъде решаващ момент за бъдещето на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари