Доналд Тръмп предложи на Камала Харис три дебата

0
Кандидатът за президент на републиканците настоява за дебати по Fox News, NBC и ABC
Кандидатът за президент на републиканците настоява за дебати по Fox News, NBC и ABC Снимка: БТА

Кандидатът за президент на републиканците настоява за дебати по Fox News, NBC и ABC

Кандидатът за президент на републиканците Доналд Тръмп обяви, че е готов за три дебата с Камала Харис, които ще бъдат излъчени по големите американски телевизионни мрежи. Първият дебат ще се състои на 4 септември по Fox News, следван от втори на 10 септември по NBC и трети на 25 септември по ABC.

Според Тръмп, ръководителите на телевизионните мрежи са се съгласили с предложението му, въпреки че няма независимо потвърждение за това от BBC. Той призова кампанията на Харис също да се съгласи на предложените дебати.

Тръмп не спомена конкретни места за провеждането на дебатите, както и дали ще има публика по време на събитията, предава БГНЕС.

От кампанията на Камала Харис настояваха за дебат по ABC News на 10 септември, който беше предвиден за дебат между Джо Байдън и Тръмп. Въпреки това, Тръмп по-рано заяви, че този дебат е "прекратен" поради оттеглянето на Байдън от надпреварата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Това е...
    Бленуваната Америка! Насладете ѝ се! ************ https://www.youtube.com/watch?v=uJWTQy6IdCs
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари