Доналд Тръмп: Ще бъде по-лесно да победя Камала Харис отколкото Байдън

0
Байдън е най-лошият президент в историята на нашата страна
Байдън е най-лошият президент в историята на нашата страна Снимка: БГНЕС / Архив

Байдън е най-лошият президент в историята на нашата страна

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви оттеглянето си от надпреварата за президентските избори през ноември, предизвиквайки бурни реакции и множество коментари. В телефонен разговор със Си Ен Ен, минути след обявлението, бившият президент Доналд Тръмп не пропусна да изрази своето мнение, наричайки Байдън „най-лошия президент в историята на нашата страна“.

Тръмп: Харис е по-лесна за победа

Веднага след новината за оттеглянето на Байдън, Тръмп изрази увереност, че вицепрезидентът Камала Харис ще бъде по-лесна за победа в предстоящата надпревара. Кампанията на Тръмп бързо започна да набира средства, изпращайки съобщение до поддръжниците на републиканската партия. В съобщението се казваше, че „Оттеглянето от надпреварата на Байдън е пълен позор“.

Тръмп: „Криворазбраният Джо Байдън“

Тръмп не пропусна да атакува Байдън и неговото президентство, заявявайки, че Байдън е достигнал до президентския пост „само с лъжи, фалшиви новини и без да напуска мазето си“. Според Тръмп, всички около Байдън, включително неговият лекар и медиите, са знаели, че той не е способен да бъде президент. Бившият президент обвини Байдън за сериозни проблеми в страната, като неконтролираната миграция и влошаването на националната сигурност.

„Милиони хора идват през границата ни, напълно непроверени и непроверени, много от тях от затвори, психиатрични клиники и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но ще поправим щетите, които той нанесе, много бързо. ДА НАПРАВИМ АМЕРИКА ОТНОВО ВЕЛИКА“, заяви Тръмп.

Кампанията на Тръмп: Подготовка за битката

След оттеглянето на Байдън, кампанията на Тръмп започна незабавно да се подготвя за предстоящата битка. Републиканската партия активно започна да набира средства и да организира стратегически срещи, за да подсигури победа през ноември. Съобщенията до поддръжниците акцентираха върху необходимостта от обединение и мобилизация срещу демократите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    Доналд Тръмп
    На Маймуна Харис ще и подам рижавия банан да го хапне,Маймуна Харис има два пъти по нисък рейтинг от БайПън,даже няма да разбера,че съм бил срещу нея на изборите хаха
  • 1
    6
    Фък дъ УКР
    Всъщност аз нямам никакъв паспорт защото живея в контейнер и проституирам,когато не съм трол на ДеБил-ПеПеругите!
  • 2
    5
    Нормален бесарабски травестит
    Най-лошият президент на САЩ се нарича Джо БайПън - човек с постановена диагноза на пълна невменяемост, доказан лъжец, неморален спрямо семейството си, подстрекател на бунтове, виновен за атаката над Капитолия,виновен за разграбването на Украйна,виновен за подкрепянето на международни военнопрестъпници като Зеленски и Нетаняху Пропуснах ли нещо ...а да,кур за бандеронацизма и ционизма!
  • 2
    4
    до 3
    и за теб се отнася същото, като го изберат ще е и твоят президент, въпреки, че върло се съмнявам в реднешкия ти паспорт! След новината за бай дън доста в този форум ще леят сълзи и ще бършат сополи😁😁😁
  • -2
    3
    Фък дъ РФ
    До 2 Аз съм с Американски паспорт бе рускофилистичен дебил!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари