Доналд Тръмп обвини Камала Харис в антисемитизъм

0
Обвиненията идват на фона на нарастващото напрежение в предизборната кампания
Обвиненията идват на фона на нарастващото напрежение в предизборната кампания Снимка: БГНЕС

Обвиненията идват на фона на нарастващото напрежение в предизборната кампания

В реч, изнесена на религиозен конгрес в Южна Флорида, Доналд Тръмп отправи тежки обвинения към Камала Харис, наричайки я антисемит и твърдейки, че тя планира „разрешаването на убийството на новородени“. Тръмп използва платформата, за да атакува Харис, която е вицепрезидент на САЩ и омъжена за евреин, като част от предизборната си кампания.

В изказването си, бившият президент обвини Харис в неприязън към еврейския народ и държавата Израел, добавяйки, че „тя не харесва еврейския народ. Тя не харесва Израел. Така е и така винаги ще бъде. Тя няма да се промени“. Тези думи на Тръмп бяха цитирани от NBC и предизвикаха остри реакции сред политическите кръгове и обществеността.

Обвиненията идват в контекста на нарастващото напрежение между Тръмп и Харис, която е взела преднина в социологическите проучвания след като замени Джо Байдън начело на листата на демократите. Тръмп критикува Харис за пропускането на речта на израелския министър-председател Бенямин Нетаняу пред Конгреса на САЩ, представяйки го като доказателство за нейните антисемитски възгледи.

Изявленията на Тръмп са част от продължаващата му кампания, която включва подстрекателска реторика и често се опира на клевети и нападки. Много от тези твърдения обаче не са подкрепени с факти и се възприемат като опит за дискредитация на политическите му опоненти.

Камала Харис, която има еврейски съпруг, е известна с подкрепата си към различни етнически и религиозни общности, включително и еврейската. Нейните поддръжници твърдят, че обвиненията на Тръмп са неоснователни и целят да отклонят вниманието от истинските проблеми в предизборната кампания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Мухахаха
    И Куролап Зеленски слугува на един господар - Сатаната и води УСрайна и бандеронацистите към Царството на мрака. Кои днес са съюзници на Куролапа - педерасткият ЕС и толкоз,САЩ вече няма да го подкрепят киевския пишкосмук,а ДеБил-ПеПерастите се загрижили за Русия...
  • -2
    2
    Мухахаха
    До 1 И Путака слугува на един господар - Сатаната и води пРоссия и руснаците към Царството на мрака. Кои днес са съюзници на Путака - Иран и С.Корея, "полюси" на Света за чудо и приказ, а русофилите сте се закъхарили за САЩ
  • 0
    1
    35ъ6345
    и демократите и републиканците не стават - слугуват на един господар - масоните, а това, което става в момента - с оттеглянето на Байдън, стрелбата по Тръмп и т.н. е част от цирка и театралните пиеси, на които много идиоти за съжаление вярват... ... ето, Тръмп обвинява Харис в антисемитизъм, но той подкрепя евреите, които извършват свиреп и кръвожаден геноцид над палестинците, които също са семити... което прави евреите антисемити... което прави Тръмп антисетмит... ... иронията е прекалено голяма
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари