Диона: Самоканселирам се!

0
Видео, в което певицата рекламира енергиен прах за шмъркане, разбуни духовете
Видео, в което певицата рекламира енергиен прах за шмъркане, разбуни духовете Снимка: Facebook / DIONA

Видео, в което певицата рекламира енергиен прах за шмъркане, разбуни духовете

Певицата Диона обяви в личния си профил в Instagram, че временно ще се оттегли от социалните мрежи, след като стана обект на остри критики и негативни коментари. Решението ѝ идва на фона на широко разпространено обществено недоволство, предизвикано от нейно видео, в което тя рекламира енергиен прах за смъркане.

В кратко съобщение, публикувано в Instagram, Диона сподели с последователите си: „САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ за неопределен период от време. В държавата предстоят важни държавни дела и политически събития с огромна значимост за обществото. Обърнете внимание на тях!”. Забелязва се, че в поста е деактивирана опцията за коментари, което подсказва, че певицата иска да избегне допълнителни конфронтации в социалните мрежи.

Решението на Диона да се "самоканцелира" изглежда като опит да отговори на вълната от критики, която се изля върху нея след публикуването на видеото. Постът ѝ предизвика буря от негативни коментари, като мнозина изразиха възмущение от факта, че популярна личност рекламира продукт, който може да има опасни последствия за здравето на потребителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    10
    Учуден
    Не съм учуден,че смрадливият бесарабски пишкосмук отново е писал от чужди имена.Това е нормално за сифилистичната бесарабска проститутка.Най хубавото е,че отново са му сипали с черпака и са показали на този умствено изостанал бесарабски фекал къде му е мястото - в септичната яма!
  • -3
    9
    Учуден бесарабски гей
    Аз със сигурнст не съм умен,а съм смрадливия бесарабски анално олабен пепераст който осмърдява този сайт всеки ден с лайната,които излизат от устата му.Както виждате аз съм толкова проста и умствено изостанала мърша,че дори не съм наясно какъв проблем е този прах.Това е така,защото съм бесарабска усраинска курвентия,която се прехранва чрез духане на руски тираджии.Кур за тъпите и прости хохъли като мен,да си еба путката майна да си еба в гъза насран и наебан да си еба!
  • 1
    8
    Запознат
    Печалбите на кафената, нарко и енергийна мафия са заплашени и те отвръщат . Собственици на кафе магазини и кафенета също са загрижени за печалби и клиентела. Та обяснима е негативната реакция.
  • 4
    7
    до 6
    Ами той е мат'рял. Нямаше да е много лошо, ако нямаше избирателни права. Обаче мат'рялът има избирателни права и затова сме на дъното ............
  • 6
    6
    До УЧУДЕН
    Като ги чета поста и ти не си умен , ама хич....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари