Диона: Хора рекламират цигари и алкохол, но аз съм проблемът на държавата

0
Певицата показа отрицателен тест за наркотици, направен в лаборатория
Певицата показа отрицателен тест за наркотици, направен в лаборатория Снимка: Instagram

Певицата показа отрицателен тест за наркотици, направен в лаборатория

Диона отговори на нападките за рекламата на енергийния прах в социалните мрежи. Във видео, публикувано в нейния Instagram профил, тя изрази възмущението си от негативните коментари и подчерта, че не разбира защо е станала фокус на общественото недоволство, когато много други публични личности също промотират продукти и услуги като енергийни напитки, хазарт, алкохол, цигари и електронни цигари.

Поради огромните нападки срещу мен, реших днес да докажа и покажа позицията си по въпроса. Има и други хора, които рекламират енергийни бустери, хазарт, алкохол, цигари, вейпове, но аз съм проблема на цялата държава - очевидно“, коментира певицата в своя пост.

Диона сподели, че е прочела множество морализаторски съобщения от хора, които твърдят, че се чувстват засегнати от нейните действия. Тя подчерта, че е получила множество обидни коментари и клетви, които, по нейните думи, са насочени повече към нейната личност, отколкото към нейното професионално поведение.

Много „морални“ съобщения прочетох днес от всички засегнали се моралисти… Обиди, клетви, какво ли не. Дано децата ви не взимат пример от начина, по който говорите на мен!“, добави Диона, изразявайки своето разочарование от реакциите на част от обществото.

В опит да защити доброто си име, в заснетия клип певицата показа отрицателен тест за наркотици, направен в лаборатория.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    9
    русе
    Да предозираш дано!!!
  • 7
    8
    нормален
    мисля че поведението и е за лечение и за съдействие момичето има нужда от помощ , ПОЧТИ СИГУРНО Е ЗАКАЧЕНА НА КОКАИН И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НЕ И СЕ ДАВА КОКА , А АЦЕТОН С КАНАБИСОВО МАСЛО от тарикатлък, а лечението е съдействие , внимание към чувствата на личността по възможност със спорт
  • 6
    7
    МВР
    КАТО ТАЗИ И КАТО ОНЗИ РЕКЛАМИРАТ И ПРОДАВАТ ЮЖНОАМЕРИЛАНСКИ КОКАИН ОТРОВА ОКИСЛЕНА И ФИРЯСАЛА КОРОЗИРАЛА КУПЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ОБРАЗНО КАЗАНО , ОТ ЧЕНГЕТА И ОТРОЧЕТА НА ЧЕНГЕТА - ПЕДОФИЛИ МАНАФИ ЛАПАЧИ БУЙСТВАЩИ ВЪРТЯЩИ ИНТРИГИ ВЗ3ЛИ СЕ НА СЕРИОЗНО И РАЗДАВАЩИ ПРАВОСЪДИЕ викайки и мислещи се за голямата работа и че са нещо а са едни кастрирани псета
  • 10
    6
    Клошарят
    Нека просто 300-500 човека си пожелаем наистина тоя боклук да се отърве от мъките си веднъж завинаги и вярвам, че наистина ще се случи. Нека направим всички заедно едно добро дело за цялата нация. Децата трябва да получат шанс за нормално бъдеще и развитие без да получават влияние от тая м*рша. Така че, хора, пожелайте си го и тая повече няма да е актуална, никога повече!
  • 7
    5
    Беелзебуб
    Пътят към ада е осеян с “добри намерения”. Дано нямаш деца, миндил скапан. До девето коляно да ви изнасилват принудително, мръсна циганка на сапун!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари