Диона отхвърли обвиненията, че дава лош пример с рекламата на продукт за шмъркане

1
Вместо това, тя насърчи родителите да учат децата си да взимат пример от добрите неща
Вместо това, тя насърчи родителите да учат децата си да взимат пример от добрите неща Снимка: БНТ

Вместо това, тя насърчи родителите да учат децата си да взимат пример от добрите неща

Рекламният клип на енергиен прах, качен в "Инстаграм" от популярната певица Диона, предизвика вълна от негодувание и разбуни духовете в социалните мрежи. Видеото, което впоследствие бе свалено от певицата, показваше бяло прахообразно вещество, разпръснато върху телефон. Диона държеше малка метална тръбичка и уверяваше зрителите, че това е нов енергиен бустер и че продуктът е напълно легален.

Въпреки това, рекламата предизвика широк обществен отзвук, като мнозина изразиха своите опасения, че видеото може да повлияе негативно на младежите. Гневът на родителите и обществото се засили, поради факта, че сцената с прием на прахообразно вещество през носа напомня за употребата на наркотици. Много хора се опасяват, че подобни послания могат да подтикнат подрастващите не само към консумация на енергийни прахчета, но и към експериментиране с наркотици.

Санкции за фирмата, разпространяваща продукта

Скандалът достигна до Комисията за защита на потребителите, която обяви, че ще наложи санкции на фирмата, разпространяваща въпросния енергиен прах. Освен това, беше изразена загриженост относно възможното подвеждане на потребителите, особено младите хора, с подобни маркетингови подходи.

От своя страна, Диона направи публично изявление в интервю за БНТ, където обясни своята гледна точка и защити действията си. Според нея, тя не е очаквала подобна реакция от страна на публиката и не смята, че с рекламата си дава лош пример на младите хора.

"Смятам, че хората взимат пример единствено от вкъщи, лично, чрез средата, в която се намират и в училище. В интернет пример не се дава. Ако можех да дам пример в интернет, щях да го дам с благотворителните каузи, които правя постоянно и никой не ги отразява," коментира певицата.

Певицата Диона и миналите инциденти с наркотични вещества

Диона вече е била в центъра на скандал, свързан с наркотици. В началото на годината тя бе заловена да шофира под въздействието на кокаин, което тя обясни като страничен ефект от употребата на лекарства. Певицата заяви, че тази случка е оставила сериозна следа в живота ѝ и сега тя категорично се дистанцира от наркотиците.

"Аз съм човек, който ненавижда наркотиците след тази моя случка и по никакъв начин не бих ги докоснала. Не искам да ги виждам около себе си. Това е нещо, което искам да забравя," категорично заяви Диона.

По отношение на енергийния бустер, тя поясни, че продуктът се приема през носната лигавица за по-бърза абсорбация и че не очаквала такова силно възмущение от страна на обществото. Според нея, в много случаи хората свързват определени начини на прием на продукти с негативни асоциации, които не винаги са оправдани.

"Има лекарства, които се приемат венозно, има лекарства, които се приемат анално и хората не ги свързват с грозни и гнусни неща. Не знам защо този прием на бустера през носа толкова ги дразни. Той няма в себе си наркотични вещества," добави тя.

Отговорността на инфлуенсърите и социалните мрежи

Диона се защити, като подчерта, че тя не смята, че интернет пространството е мястото, където трябва да се търси пример. Вместо това, тя насърчи родителите да учат децата си да взимат пример от добрите неща и да бъдат внимателни в избора на идоли.

"Скъпи деца, вземете пример от благотворителността, която правя. Скъпи родители, научете децата си да взимат само от добрите неща пример, защото ако трябва да бъдем реалисти, светът е едно много опасно място," завърши тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Прости медии
    Простата курва не е толкова проста. Вече толкова време ни занимавате с жалката й особа. Както се казва "лоша" реклама няма!
  • 2
    9
    Tvoitaaaa
    Дионооо,няма и не съществува лекарство,което да се шмърка!!! Това е само в твоята болна фантазия! И моля, спрете да ни занимавате с тоя боклук! Директно в затвора! Там да шмърка колкото си иска!!!
  • 2
    8
    fostata
    Не, тя като шмърка дава добър пример.
  • 6
    7
    Баба Яга
    Мръсна , гнусна , наркоманка , миндил , боклук долен .... и т.н. все с хубаво я споменавам
  • 6
    6
    Крум
    Набийте го тоя боклук на кол. От разпраната и путка да излезне през ботуксираните и джуки! Или другото е 50кубика инжекцкия метамфетамин венозно!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари