Георг Георгиев: Докато гоним „лошия джендър“, децата ни открито шмъркат боклуци

1
Депутатът осъжда новата мода сред младите с продукти, рекламирани от скандално известна певица
Депутатът осъжда новата мода сред младите с продукти, рекламирани от скандално известна певица

Депутатът осъжда новата мода сред младите с продукти, рекламирани от скандално известна певица

Депутатът от ГЕРБ - СДС Георг Георгиев отправи остри критики към новата мода сред младите хора - употребата на продукти, които се рекламират като енергийни напитки за шмъркане. Георгиев изрази възмущение от факта, че докато общественото внимание е съсредоточено върху несъществуващи заплахи като така наречения „голям лош джендър“, децата ни се поддават на реални и опасни влияния, като открито използват наркотици.

Повод за коментара му е рекламната кампания с участието на известната фолк певица Диона, която вече привлече внимание със скандала от януари, когато беше заловена да шофира под въздействието на кокаин. Георгиев категорично отказва да разпространи снимка от рекламата, за да не популяризира новата наркотична тенденция и за да избегне разпространението на „филтросаната физиономия“ на певицата, която той нарича „пияно и друсано чучело“.

„Лицемерието в политиката и обществото никога не е било по-близо до разрушителен взрив“, предупреждава Георгиев, като поставя акцент върху сериозността на проблема.

Рекламираният продукт се представя като легален и безвреден, но на сайта на производителя все пак има предупреждения за възможни рискове от употребата му. Алтернативната „енергийна напитка“ се консумира чрез специална тръбичка, включена в комплекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    123
    Горго, от теб по-лош джендер в герП няма. Транс мъж с бикини.
  • 5
    4
    До точен
    Да не живееш на друга планета?? Според теб Бойко интересува ли се от народа или държавата(територията)??? Не е ли доказал тъкмо обратното?
  • 0
    3
    Точен
    Режим като при Тодор Живков . Иначе изчезваме като нация . Бойко и Радев двамата стискат ръце и за има няма две три години ще бъде по добре .И двамата са мъжкари ако обичат тая държава и народа по скоро младите Стискат ръце .
  • 11
    2
    Спас
    Джендър, наркотици, курвалък, мързел - това са неща от ефно и също дяволско котило, маскирано като западни ценности.
  • 9
    1
    И твоето, Георг,
    е лицемерие и демагогия. Нищо не предлагаш за отстраняване и забрана на рекламите на наркотици от вредни за младите клипове . Тази персона си остава безнаказана. Поддържа се изкуствено популярността й от могъщите й и богати закрилници.Успяваш да прокараш и отношението си към другата парлива тема - относно зомбирането на децата в ранна възраст за N- тия пол.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари