Делян Пеевски: Тепърва ще ви разказвам как са потулени делата на ПП-ДБ и техния „баща“ Радев

6
Докладът на Временната комисия разкрива детайли за корупционни схеми
Докладът на Временната комисия разкрива детайли за корупционни схеми Видео: bTV

Докладът на Временната комисия разкрива детайли за корупционни схеми

Днес, в кулоарите на Народното събрание, председателят на ДПС Делян Пеевски отправи сериозни обвинения към коалицията ПП - ДБ и президента Румен Радев. Пеевски обвини коалицията и техния „баща“, президента Радев, в прикриване на корупционни практики и нерешителност от страна на прокуратурата да предприеме действия. Той заяви, че тепърва ще разкаже подробно за потулените дела на цялата коалиция и президента.

Искам да знам колко срещи е имал Христо Иванов – Шехерезадата с шефа на съда и с главния прокурор. Този път не на мазно кафе, а на уиски и фъстъчки“, каза Пеевски, отказвайки да отговаря на допълнителни въпроси от журналистите.

По-рано днес, пресцентърът на ДПС разпространи информация, че Делян Пеевски е изпратил доклада на Временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ до Министерството на вътрешните работи, прокуратурата и ДАНС. В доклада са включени показанията на различни високопоставени личности, включително вътрешния министър Калин Стоянов, председателя на ДАНС Пламен Тончев, служебния министър на финансите Асен Василев и бившия вътрешен министър Бойко Рашков.

Според съобщението от ДПС, в доклада са разкрити конкретни детайли за корупционни практики, включително случаи с контрабандни цигари, луксозни подаръци и посещения на висши служители в Министерството на вътрешните работи и Министерството на финансите. Особено внимание е обърнато на скандала, известен с участието на висши държавни служители, политици и контрабандисти, който доби популярност и с включването на един пудел и много пачки пари.

Коалицията ПП - ДБ, която се представя като антикорупционна сила, засега не е коментирала обвиненията на Делян Пеевски. Очаква се реакция от страна на прокуратурата и другите институции, до които е изпратен докладът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Спонсор
    АПСОЛЮТНО ВСИЧКИ ОТ.ДПС СТЕ ЗА БАЙ СТАВРИ В БЕЛЕНЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ! ДОРИ НЯМА НУЖДА ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА! А СЪЩО ТАКА И АСФАЛТ ПАША ОТ БАНКЯ И ПРЕСТЪП НАТА МУ ШАЙКА! А В КОТИЛОТО НА ВСИЧКИ ВИ ТРЯБВА ДА.БЪДЕ НАЛЯ ТА НАФТА, ДА НЕ СЕ РОИТЕ ПОВЕЧЕ!
  • -1
    11
    Свин
    С т и б в разказвача свински, магнитен сланин.
  • 6
    10
    Слон или свиня
    Ако прокуратурата в България действаше както трябва да действа по закон,ДеБил-ПеПерастката шайка щеше да е първата в ареста,заедно с ДеБелян ПеПеевски на снимката,с когото направиха заедно един куп далавери и промениха Конституцията така,че сега имаме невменяемия Главанакчев за служебен министър председател!
  • 2
    9
    Гошо Травестита
    Както сте се досетили с коментар 7 съм аз - некъпаният смрадлив третополов бесарабски гей! Това,което исках да кажа всъщност е че ПеПеевски беше изпран от мазните корумпирани курви от Пеевски Подлоги/Доносническа България,които са най корумпираната измет в новата история на България,да им еба майката курвенска ПеПерастка да им еба!
  • 5
    8
    Слон или свиня
    Обвинява прокурватурата тоя педераст Пеевски, ама ако тя започне да действа както трябва Пеевски, Борисов, Горанов, Теменужка, Добрев, Фандъкова, Доган и т.н. отиват в затвора до края на живота.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари