Делян Пеевски: С носителите на пачки и пудели няма да преговарям!

0
Румен Радев да слезе на земята и да вземе решение, да го дава мандата
Румен Радев да слезе на земята и да вземе решение, да го дава мандата Снимка: ДПС

Напусналите парламентарната група на ДПС не работят за хората

В последните дни политическата обстановка в България е нажежена, а основната тема в политическия спектър е свързана с напрежението в Движението за права и свободи (ДПС). Председателят на партията, Делян Пеевски, категорично отхвърли възможността за преговори с коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) относно предложената от тях декларация. В своето изявление пред репортер на БГНЕС, Пеевски заяви: “В никакъв случай! С носителите на пачките и пуделите - не! С тези хора няма да говорим”.

Ахмед Доган настоява за отстраняване на Пеевски

Ситуацията се усложнява допълнително след писмото на почетния председател на ДПС Ахмед Доган от 10 юли, в което той призовава за отстраняването на Делян Пеевски. Според Пеевски обаче, свикването на централен съвет на ДПС не го интересува и не счита, че този орган може да реши нещо. “Тази тема не ме интересува. Прочетете Устава, този съвет не решава нищо”, заяви той категорично.

Напусналите депутати и критиките към президента

В своето изявление Пеевски не пропусна да коментира и напусналите парламентарната група на ДПС депутати, като ги обвини, че не работят за интересите на хората. “Тези хора, които напуснаха, не работят за хората”, отбеляза той.

На въпроса как ще се редят листите при евентуални избори, Пеевски отговори с: “Нека дойдат изборите”, и прехвърли топката към президента, като го критикува за липса на действия по време на кризи. “Някой хора летят. Полети за спасители. Вместо да летят с хеликоптерите да гасят пожари, той лети. Къде лети? И се смее? Казва: “Аз от въздуха още не мога да взема решение, ми да слезе на земята и да вземе решение, да го дава мандата”, призова Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    Путин Хуйло
    Ама защо така ДеБелян ага ? Нима забрави коя Организирана Парапетна Група те изпра ? Нима забрави ДеБелият мравояд Ристю (псевдоюрист без нито ден трудов стаж) как ти седя в скута на мазно кафенце и заедно променяхте Конституцията ? Благодарение на тези промени сега имаме карикатурата Главчев за служебен министър председател,не ти ли харесва ? Това са плодовете и резултатите от вашите напъни да се правите на конституционалисти,ДеБелян ага,нали пърдите в една джамия и ти и пуделите с пачките ?
  • 9
    3
    Точен
    Що исхарихте милиарди за някакви въображаеми самолети що не гласувахте да купите хеликоптери да гъсти пожарите . А г-н президента ако се наложи и това ще направи защото е мъжкар и има сърце .
  • 12
    2
    МИГ29
    За какъв се мислиш, че заповядваш на ПРЕЗИДЕНТА какво да прави. Заповядай на Р.Ердоган,да те видя.
  • 11
    1
    Хайде, хайде
    Не е нужно изнервяне. Имах някакви очаквания, че този е малко по умен, все пак прилапваше бизнеси за добро утро, но да тръгнеш ти, да завладяваш партия, която по дефиниция е етнически капсулирана ... абе и клиничен олигофрен ще проумее, че няма шанс. Не е проблем да купиш няколко човека и да кажем 10 000 циганина, но целия електорат на ДПС - забрави. И този, и Цонев не си ли дадоха сметка, че ДПС-рите гледат на тях като на български ибрици? Пеевски директно се самоуби.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари