Още един депутат напусна парламентарната група на ДПС

2
Волята на гласоподавателя е моята сила! Ние ще пребъдем защото имаме кауза!, сподели Хюсни Адем
Волята на гласоподавателя е моята сила! Ние ще пребъдем защото имаме кауза!, сподели Хюсни Адем Снимка: Хюсни Адем / Facebook

Волята на гласоподавателя е моята сила! Ние ще пребъдем защото имаме кауза!, сподели Хюсни Адем

Народният представител Хюсни Адем напусна парламентарната група на ДПС.

Това стана ясно в началото на днешното пленарно заседание.

Така в парламентарната група с председател Делян Пеевски остават 22 души.

Адем сподели новината за решението си и в социалните мрежи като написа: "Волята на гласоподавателя е моята сила! Ние ще пребъдем защото имаме кауза!"

Хюсни Адем, който положи клетва като народен представител в края на юни, е поредният депутат, който се оттегля от парламентарната група на ДПС. Адем зае мястото на Филиз Хюсменова, чиито пълномощия бяха прекратени след подадена от нея оставка.

В последните дни партията преживява сериозни сътресения, след като миналата седмица 17 депутати бяха изключени от групата на ДПС. Разривът в партията продължава да се задълбочава, като след тези събития още четирима души напуснаха по собствено желание. Всички те застават зад почетния председател на партията Ахмед Доган.

Политическата криза в ДПС продължава да буди тревога и неяснота около бъдещето на партията. Депутатите, които са напуснали, изразяват своята подкрепа за Доган, който въпреки почетната си позиция, продължава да има значително влияние в партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари