Делян Пеевски: “Мистър кеш” разцепи ДПС

0
Има ДПС на мистър кеш, защото другите са пионки, има и ДПС на Пеевски. Това е. Друго ДПС няма
Има ДПС на мистър кеш, защото другите са пионки, има и ДПС на Пеевски. Това е. Друго ДПС няма

Румен Радев командва всички. Всички в тази игра са негови пионки

Пеевски обвини Румен Радев и Христо Иванов в разцепление на ДПС.

Делян Пеевски, лидер на парламентарната група на Движението за права и свободи (ДПС), направи остри обвинения в кулоарите на Народното събрание. Според него, основната причина за разцеплението в партията е фигурата, наречена "Мистър Кеш", която Пеевски свързва с президента Румен Радев. Пеевски твърди, че Радев използва своите "пионки" в партията и извън нея, за да манипулира и разделя ДПС.

"Има ДПС на мистър кеш, защото другите са пионки, има и ДПС на Пеевски. Това е. Друго ДПС няма", заяви Пеевски, подчертавайки, че останалите фракции в партията са под влиянието на Радев.

В отговор на призива на Христо Иванов, лидер на ПП-ДБ, за сътрудничество с Ахмед Доган срещу Пеевски, той направи язвителен коментар, намеквайки за предишни действия на Иванов. Пеевски напомни за събитията от Росенец преди четири години, където според него Иванов и Доган са били в координация. Според Пеевски, Иванов е "родствено обвързан с Ахмед Доган" и всичко случило се тогава е било "бутафория".

"Шефът е мистър кеш - Радев. Той командва всички. Всички в тази игра са пионки на Радев. Както вчера се опита през пионките си от ПП - ДБ да организира сваляне на шефката на парламента по заповед на мистър кеш, който иска да се сложи удобен премиер по конституция за него, но най-важното е Копринков и Узунов да получат МВР. Защото първо трябва да осигурят на ПП-ДБ нова ала-бала през нов министър на електронното управление и нов МВР министър и също така тайната малка партийка на мистър кеш ще я видите - трябва да влезе в парламента до подготви удобно къде да седне като му свърши мандатът. Защото той няма куража да излезе сега. Проверете вчера колко разговори е имало и на кого са звънели Божо Божанов, Христо Иванов не знам като какъв пазари смяната на шеф на НС. Той нали е един пенсионер, може би са двама на Росенец", заяви Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Днес🪅
    В днешно време или Путин или Радев са,виновни ...
  • 10
    3
    И аз на свой ред
    искам да попитам : а ти що чиниш там? От какъв зор влезе в ДПС то.То се разпарчодисва , откакто се приши към тях. Теб кой те прати при тях?
  • 14
    2
    Митев
    Това охранено двуного,не го искат в Анкара,не искат и да чуят за него в Брюксел!Подрастващите кадри на дпс тотално са се отказали от него.За да си мислим,че той е още "жив",рови в краката на човекът с най високия рейтинг в държавата,президента на България.Тясна стана кочината на този екземпляр,затова премина на лични обиди,лишени от всякаква реалност.
  • 17
    1
    Васо
    Ако свинята е права и Радев командва Доган, то аз съм ЗА. Не нека Радев продължи да командва Доган. По добре Радев отколкото Ердоган. А на свинята мястото е едно - в Родопа, в цеха за сланина и малотрайни колбаси.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари