Делян Пеевски: Има едно ДПС и то отива на избори, Ахмед Доган е от земеделците

0
ДПС тръгва към "ново начало" без Ахмед Доган
ДПС тръгва към "ново начало" без Ахмед Доган

ДПС тръгва към "ново начало" без Ахмед Доган

Делян Пеевски, председател на Движението за права и свободи (ДПС), направи категорични изявления пред медиите относно предстоящите избори и вътрешнопартийната ситуация. Пеевски подчерта единството на партията, заявявайки: "Има едно ДПС и то отива на избори. Друга тема няма."

Относно дискусиите за промяна на изборната система, Пеевски изрази твърдо несъгласие: "Нищо не трябва да се променя. Виждали сме в миналото, че това с мажоритарната система не е окей. Сега системата работи добре, промени не трябва да има." Тези думи идват на фона на продължаващите дебати в политическите среди за потенциални реформи в изборното законодателство.

Председателят на ДПС коментира и очакваното ново решение на Върховния административен съд (ВАС) по жалбата на фракцията, свързана с Ахмед Доган. Пеевски беше категоричен: "Има едно ДПС, няма друго. Ахмед Доган е от земеделците." Това изявление подчертава дистанцирането на настоящото ръководство на ДПС от бившия почетен председател на партията.

Пеевски допълни позицията си, заявявайки: "Всички, които са изменили на ДПС, са се самоизключили. ДПС отива на избори." В заключение той подчерта: "Мога да кажа само едно: Ново начало без деребеите." Тези думи могат да се интерпретират като сигнал за вътрешнопартийно обновление и дистанциране от определени фигури в миналото на партията.

Изявленията на Делян Пеевски идват в момент на засилено внимание към вътрешнопартийните процеси в ДПС и позиционирането на партията преди предстоящите избори. Остава да се види как тези категорични позиции ще повлияят на политическата динамика в страната и вътре в самата партия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Спонсор
    КО НЕ ИЗБЕРАТ ПРАСЕТО И ТИКВАТА, ЩЕ ИМА ТРАУР! МИ ТЕ ОСВЕН ДА КРАДЪТ, ДРУГО НЕ УМЕЯТ!
  • -3
    4
    С.С.
    Ахмед Доган е вече при Нинова и Жан Виденов т. е. на боклука на историята !
  • 4
    3
    Има
    и едни ДеБил-ПеПеруги готови да продадат и майките си за центове.Това са духачите на Боко и Шиши: Кирчо Простото,Асан Ококореното,ДеБел Ристю Бойкикев,Гном Атанасоф и всички други жалки джендър продажници!
  • 8
    2
    Има
    едно прасе, един сопол, един зайчар еднокнижник и една копейка
  • 15
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Пейоолу и Тиквата са едно-грабителите на България!!! ФАКТ!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари