Делян Пеевски: ДПС не е за лична употреба, нито частна собственост!

0
ДПС започвало ново начало, фокусирано върху гражданите
ДПС започвало ново начало, фокусирано върху гражданите Снимка: БТА / Архив

ДПС започвало ново начало, фокусирано върху гражданите

Делян Пеевски, председател на Движението за права и свободи (ДПС) и парламентарната група на партията, изрази твърдата си позиция относно бъдещето на политическата формация. В свое изявление той подчерта, че ДПС не е и никога няма да бъде лична собственост или инструмент за лична употреба.

Защита на партийната идентичност

Пеевски посочи скорошния успех в защитата на партията от опити за присвояване: "Успяхме заедно да защитим партията ДПС от домогванията на отцепниците и дерибеите. Решението, с което беше пресечен опитът името и логото на партията ДПС да бъдат прехвърлени в частни ръце и опитът те да бъдат превърнати в частна собственост, означава само едно - ДПС не е за лична употреба, ДПС не е и не може да бъде частна собственост."

Визия за бъдещето

Лидерът на ДПС очерта визията си за "ново начало" на партията, акцентирайки върху отговорната политика и работата в интерес на гражданите и държавата. "Новото начало означава именно това - партия на хората и за хората, с отговорна политика за хората и за държавата," заяви Пеевски.

Ангажимент към избирателите

Пеевски подчерта, че ДПС ще продължи да работи усилено и след изборите, за да реализира обещаните промени във всички общини. "И, за разлика от другите, ние няма да спрем в деня на изборите, напротив - още повече работа ни чака след това, тъй като новото начало трябва да обхване всички общини и да променя живота на хората за добро и необратимо," добави той.

Лична гаранция

В заключение, Делян Пеевски даде лична гаранция за изпълнението на поетите ангажименти: "Това е ДПС - Ново начало, и като негов лидер, аз гарантирам, че всички наши ангажименти ще бъдат изпълнени. А аз държа на думата си!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ППДБ
    С теб сме,Ага! Ти си нашият водач! Води ни към още мазни кафенца и общи далавери,че иначе сме живи умрели!
  • 2
    1
    ;)
    Грухти прасе, Коледа е близо
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари