Делян Пеевски: Новото начало е необратим факт за България

0
Оттук, насетне има само напред и нагоре!
Оттук, насетне има само напред и нагоре! Снимка: БТА / Архив

Оттук, насетне има само напред и нагоре!

След обявяването на изборните резултати, Делян Пеевски направи емоционално обръщение към симпатизантите и структурите на Движението за права и свободи (ДПС). В своето изявление той подчерта значимостта на постигнатите резултати.

"След месеци на много работа, много срещи и предизвикателства, препятствия и изпитания, заедно, като едно голямо семейство ние го направихме - новото начало е необратим факт! И това е окончателно", заяви Пеевски.

Визия за бъдещето

В своето обръщение той очерта ясна визия за предстоящото развитие: "Оттук, насетне има само напред и нагоре! Ново начало за България и за всички онези хора, общини и населени места, които го поискаха или очакват да се случи при тях".

Благодарност към поддръжниците

Пеевски изрази специална благодарност към всички, които са допринесли за постигнатия резултат: "Искам да поздравя всички партийни структури, всички наши активисти и симпатизанти, всички кандидати за депутати и на първо място всички онези хора, които ни дадоха своето доверие с изборните резултати на ДПС - Ново начало".

В заключителната част на своето изявление той подчерта: "Аз съзнавам каква огромна отговорност лично за мен и за новото начало е това доверие и ще я оправдая. А аз държа на думата си. Страната ни и всички хора заслужават много повече от своите политици и Новото начало ще бъде гарантът, че тази отговорност ще бъде неотменимото условие занапред".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари