Четирима убити при стрелба в училище в Джорджия

0
Млад нападател е задържан след жестокия инцидент
Млад нападател е задържан след жестокия инцидент Снимка: БТА

Млад нападател е задържан след жестокия инцидент

Трагедия разтърси американския щат Джорджия, където четирима души загинаха, а девет други бяха ранени при стрелба в училище. Инцидентът се е случил на около 70 километра от Атланта, а местните власти потвърдиха, че един човек е задържан във връзка със случилото се.

По информация от очевидци, извършителят е 14-годишен младеж, но към момента мотивите за нападението остават неясни. Полицията продължава разследването, като се очаква да изясни повече подробности за трагедията.

Президентът на Съединените щати Джо Байдън изрази дълбоките си съболезнования към семействата на загиналите. Той заяви, че "стрелбите в училища не могат да се приемат за нещо нормално" и за пореден път призова за по-строг контрол върху притежаването и носенето на огнестрелни оръжия. Тази трагедия отново предизвиква дебат в обществото относно необходимостта от по-сериозни мерки за предотвратяване на подобни инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари