Тежка катастрофа на магистрала „Марица“

0
При инцидента им две жертви и един ранен
При инцидента им две жертви и един ранен Снимка: БГНЕС

При инцидента им две жертви и един ранен

Тежка катастрофа отне живота на две жени и рани един мъж този следобед на 85-ия километър на магистрала „Марица“, в участъка между Харманли и Любимец. Инцидентът е станал около 14:00 часа, когато лек автомобил се самокатастрофира в разделителната мантинела на магистралата, съобщиха от Пътна полиция.

На място са загинали две жени, които са били пътнички в автомобила. Шофьорът на колата е ранен и незабавно е транспортиран в спешното отделение на МБАЛ - Хасково. Според информация от болницата, мъжът е бил контактен при приема и е подложен на различни медицински изследвания. Неговият тест за алкохол е отрицателен. При първоначалния преглед е установено, че той има травма на главата и гърдите, като предстои да му бъде направен скенер за по-подробна диагноза.

На мястото на катастрофата продължават огледите на Пътна полиция, които целят да установят точните причини за инцидента. По случая е образувано досъдебно производство, като се очаква да бъдат разпитани свидетели и да бъдат изяснени всички обстоятелства около трагедията.

Магистрала „Марица“ остава частично затворена за движение, докато траят разследванията. Водачите се призовават да бъдат особено внимателни и да спазват указанията на органите на реда, за да се избегнат допълнителни инциденти в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари