Британската полиция арестува заподозрян след открити тела в куфари

0
Разследват връзката между откритите части от тела в Бристол и Шепърдс Буш
Разследват връзката между откритите части от тела в Бристол и Шепърдс Буш

Разследват връзката между откритите части от тела в Бристол и Шепърдс Буш

Британската полиция съобщи днес за арестуването на 34-годишен мъж във връзка със смъртта на двама мъже, чиито останки бяха намерени в захвърлени куфари в югозападния английски град Бристол, предаде Асошиейтед прес.

Лондонската областна полиция информира, че спецчасти са задържали заподозрения на железопътна гара в Бристол по-рано днес. Полицията съобщи още, че вчера човешки останки са били открити и на адрес в Шепърдс Буш, в Западен Лондон. Подозира се връзка между тези останки и частите от тела, открити в куфарите близо до висящия мост "Клифтън" в Бристол.

Криминалисти изследват днес място в Западен Лондон, на което бяха открити части от човешки тела, по подозрения за връзка с човешки останки в захвърлени куфари в друг английски град - Бристол

Пи Ей чрез АП/Jonathan Brady

Екип от криминалисти изследва предполагаемото местопрестъпление в Шепърдс Буш тази сутрин, уточнява Асошиейтед прес.

Заподозреният ще бъде отведен в Лондон за разпит по-късно днес, казаха от полицията. "В ход е щателно разследване, като на този етап полицията не издирва друг заподозрян във връзка със случая", добавят от правоохранителните органи.

Полицията обяви по-рано тази седмица, че се стреми да установи местонахождението на колумбийския гражданин Йостин Андрес Москера, за да го привика на разпит.

Полицаи пристигнаха по сигнал на емблематичния мост "Клифтън" в Бристол около полунощ в сряда, десет минути след като бе получена информация за мъж със странно поведение. Мъжът, който отишъл дотам с такси, обаче вече си бил тръгнал. Полицията каза, че таксито е било иззето за изследване на улики, а шофьорът му помага в разследването.

Жертвите не са разпознати официално, но и за двамата се предполага, че не са в детска възраст. Резултатите от аутопсията са обявени за "неокончателни", като в момента се извършва втори преглед на телата.

36-годишен мъж беше арестуван във връзка с разследването вчера в Гринуич, Югоизточен Лондон, но впоследствие полицията го освободи, без да му бъдат повдигани обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари