Бойко Борисов: В последните 4 години България е разграден двор!

0
Говорят зависими сме били. От кого? Аз съм само от Господ зависим
Говорят зависими сме били. От кого? Аз съм само от Господ зависим Снимка: Бойко Борисов / Facebook / Архив

Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място. Зависим съм само от Господ

Бойко Борисов акцентира върху приоритетите на ГЕРБ в предизборната кампания.

В курортния комплекс Боровец лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов очерта основните приоритети на своята партия в настоящата предизборна кампания. Той постави акцент върху две ключови области - сигурността и образованието, в които според него ГЕРБ има доказан опит и постижения.

Борисов подчерта значението на сигурността като първостепенна тема, твърдейки, че в момента България е най-сигурната държава благодарение на усилията на ГЕРБ. Той изрази загриженост относно възможността за "релокация" - връщане на български граждани от други европейски страни, ако ГЕРБ не получи подкрепа на изборите.

"България в момента е най-сигурната държава, още върви инерцията от това, което направихме. Ако българите не заложат на ГЕРБ, релокацията ще започне – Германия, Холандия, Австрия, Унгария започват да затварят и каквото хванат вътре ще го връщат в България", заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ критикува управлението през последните четири години, наричайки България "разграден двор" и изразявайки съжаление за загубата на полицейски служители при изпълнение на служебния им дълг.

Лидерът на ГЕРБ отговори и на критиките за зависимост към ДПС.

"Говорят зависими сме били. От кого? Аз съм само от Господ зависим. Да, работим с ДПС добре, преди работехме с Доган добре. Новините почват и свършват с Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, саниране, инфраструктура. Зависим може да бъде само този, който е слаб. Ще работим с всички, които поставят България на първо място", поясни Борисов.

И продължи: "Не сатанизираме никого, има си избиратели, които да избират".

Второто основно направление, което Борисов подчерта, е образованието. Той изтъкна постиженията на ГЕРБ в тази сфера, включително значителното увеличение на учителските заплати и разнообразните програми за финансиране.

"За първи път има такова драстично увеличение на учителските заплати, и не само това, всичко, което направихме като финансиране и програми не мога да го изброя дори. В образованието сме изключително силни и ще надградим", отбеляза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Смях в залата
    На тоя злобен към българите дъртак от Банкя дори македонците му се подиграха !!!
  • 3
    5
    Читател
    Един съвет от истински православен християнин.Името на Господ,може да се произнася само от честни,безкористни и добри човеци.Господ не казва,че един трябва да живее с милиони левове,докато друг се чуди какво да си сложи в хладилника,ако има такъв.
  • 5
    4
    Георги Русенски
    В последните 40 години България е разграден двор! - това трябва да е изречението.
  • 6
    3
    нунчо
    Сикаджииски мутрак колко парички лапнахте от ОГРАДАТА с валери симеонов другия лапач
  • -3
    2
    Русенец
    Ние знаем да мразим,да плюем без да имаме мозък,както предният коментиращ,затова сме на този хал!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари