Бойко Борисов: Най-малко 80 депутати ще са нужни на ГЕРБ

0
Лидерът на ГЕРБ представи листата на партията в Стара Загора
Лидерът на ГЕРБ представи листата на партията в Стара Загора Снимка: Радио Стара Загора

Лидерът на ГЕРБ представи листата на партията в Стара Загора

Лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че формацията се нуждае от минимум 80 народни представители в следващия парламент, за да може да реализира обещанията, дадени по време на предизборната кампания. Изявлението беше направено по време на посещението му в град Стара Загора, където той представи кандидатите за народни представители от местната листа на партията.

Борисов постави акцент върху сигурността и образованието като ключови приоритети в програмата на ГЕРБ. Относно бъдещето на енергийния комплекс "Марица-изток", той увери, че средствата, предвидени в Плана за възстановяване и устойчивост, както и тези за енергиен преход, ще бъдат насочени към държавно предприятие.

По въпроса за миграцията, лидерът на ГЕРБ изрази опасения: "Ако ГЕРБ не се върне в управлението, ще започне да работи пактът за миграция. Аз до 2018 година не разрешавах да се връщат мигранти", заяви Борисов.

На събитието в Стара Загора беше представена и кандидат-депутатската листа на партията за региона. Водач на листата е настоящият кмет на града Живко Тодоров. Въпреки челната си позиция, Тодоров заяви, че няма намерение да заема депутатско място, но ще продължи да работи усилено за развитието на региона.

Посещението на лидера на ГЕРБ в Стара Загора е част от предизборната обиколка на партията, целяща да представи кандидатите и програмата ѝ пред избирателите в различните региони на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Анонимен
    Ама надали.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари