Бойко Борисов: Нямаме ли над 70-80 депутати - правителство няма да има

0
Борисов обещава преглед на законите по Плана за възстановяване и устойчивост
Борисов обещава преглед на законите по Плана за възстановяване и устойчивост Видео: Facebook / ПП ГЕРБ

Борисов обещава преглед на законите по Плана за възстановяване и устойчивост

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов представи ключовите приоритети на партията си по време на среща с избиратели в столичния район "Искър". Събитието, което се излъчваше на живо във Фейсбук, очерта амбициозните планове на партията за следващия управленски мандат.

Борисов подчерта необходимостта от стабилно мнозинство в парламента като условие за формиране на правителство. "Нямаме ли над 70-80 депутати – правителство няма да има", заяви категорично той, поставяйки акцент върху важността на силна парламентарна подкрепа.

Сред основните ангажименти, които ГЕРБ планира да изпълни при евентуална победа на изборите, Борисов изтъкна амбициозния проект за разширяване на АЕЦ "Козлодуй". Той обеща началото на строителството на 7-и и 8-и блок на централата, като подчерта, че ще бъде използвана най-съвременната технология в областта.

Друг ключов приоритет, който Борисов очерта, е строгият контрол върху миграцията. "ГЕРБ ще е гарант за нулева миграция и опазване на границите. Това, което беше станало безинтересно, сега разцепва цели държави, падат системни партии от управление, само заради миграция", подчерта лидерът на ГЕРБ. Той изрази загриженост относно състоянието на границата с Турция, определяйки я като "пробита" и предупреди за потенциалните проблеми, които България може да срещне, ако продължи безпрепятственото пропускане на мигранти.

Борисов критикува и честата смяна на ръководството в Министерството на вътрешните работи през последните години. "На всеки два-три месеца идва нов министър, който си води свой екип, който сменя всичко надолу. Това се случва последните четири години", коментира той, подчертавайки необходимостта от стабилност и приемственост в управлението на това ключово ведомство.

В заключение, Борисов обяви, че юридическият екип на ГЕРБ ще направи задълбочен преглед на законодателството, свързано с Плана за възстановяване и устойчивост

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Милонов
    Силата на милиционерската партия спада,както въздуха в свински мехур. "Уважаеми",експериментът ти с тази навалица от фусти,няма да проработи.Последната назначена от теб за шеф на НС,е подигравка с парламентарната ни държава.Това е абсурд,който би накарал видният ни конституционалист Гиньо Ганев,да се обърне два пъти в гроба си,ако види от горе,кой седи на столът му в НС.
  • 1
    3
    daskal
    Това е основната мантра от последните няколко години - ако не сме ние, няма кой! И овцете пак за него ще търчат да гласуват. Помнете ми думата.
  • 1
    2
    Моето име
    Боклук!
  • 5
    1
    .....
    Този пак алчен за власт! Не разбра,че ГЕРБ вече са бита карта! Никой не вярва на лъжци,крадци и измамници! Освен някоя банка на село, омагьосан от сладките му,но без съдържание приказки! Айде марш от парламента!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари