Богомил Бонев: От София до Русе пътят е полигон за изпитание на "Абрамси" и "Леопарди"

7
Пътят от София до Русе – забравената артерия на България
Пътят от София до Русе – забравената артерия на България

Пътят от София до Русе – забравената артерия на България

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев изрази остра критика към състоянието на пътя от София до Русе, сравнявайки го с полигон за танкове „Абрамс“ и „Леопард“. Тази метафора подчертава окаяното състояние на трасето, което се превърна в символ на липсата на стратегическа инфраструктурна политика.

В мрежата Бонев написа:

"Тия лемури от АПИ не заслужават да плащаме винетки. От София до Русе пътят е полигон за изпитание за "Абрамси" и "Леопарди". Няма да стигнат и до Луковит.

Абе защо скапаните политици се дърлят за магистрала Хемус само към Варна. Пътят за Русе изглежда даже по-важен икономически. Огромен трафик от камиони".

Пътят София - Русе: пренебрегната с години магистрала

Бонев справедливо отбелязва, че политическите дебати около магистрала „Хемус“ се фокусират основно върху трасето към Варна, докато пътят за Русе остава на заден план. Това е особено тревожно, като се има предвид значението на Русе като икономически център и ключова връзка с Румъния и останалата част от Европа.

Трафик и икономически потенциал

Русе не само е важен икономически хъб, но и поема огромен товарен трафик. Липсата на адекватна инфраструктура не само затруднява движението, но и възпрепятства икономическото развитие на региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    6
    Hobit
    До Русенец- много си наивен подлизурко!!! Бойко Борисов е оставил 1,5 млн ама само във фантазиите си!!! Всичко засмукаха за джоба си! Само празни приказки и обещания вече 15 години,само докато ги изберат!!! След това,той даже не знае къде е Дунав мост!!! НАИВНИЦИ!!!
  • -17
    5
    Ivan11
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
  • -2
    4
    Русенец
    Кирчо Асен и Комитова откраднаха милиард и половина които Бойко остави за тази магистрала,сега ще струва пет пъти повече ама...я няма
  • 18
    3
    Злати,
    У тези алчни гьонсурати срам и съвест няма. Само се чудят от къде да си допопълнят банковите сметки под рубриката "проекти", некачестввни ремонти и какви ли още не мегагагешефти.Оправия няма и няма да има.
  • 23
    2
    Злати
    Време е вече да се направи нещо , толкова човешки живота си заминаха на тоя път, задължително е вече ,това си е направо престъпление,срещу гражданите и туристите които искат да минат по същото трасе,Б.Б трябва да се засрами че над 15 години само празни обещания,но за платени гласове има пари за инфраструктурата "0" нека се засрами правителството което само краде и руши
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари