Богдан Богданов: Цял месец депутатите не приемат закони, а си говорят кой е ощипан

0
"Грешка беше да допуснем Пеевски да обсъжда бъдещето на страната", коментира депутатът от ПП - ДБ
"Грешка беше да допуснем Пеевски да обсъжда бъдещето на страната", коментира депутатът от ПП - ДБ Снимка: стоп - кадър \ bTV

"Грешка беше да допуснем Пеевски да обсъжда бъдещето на страната", коментира депутатът от ПП - ДБ

Депутатът от ПП - ДБ и бивш министър на икономиката Богдан Богданов остро критикува работата на 50-ото Народно събрание, като определи дебатите в парламента като безплодни и откъснати от реалните очаквания на гражданите.

Ние вече един месец си говорим кои са ощипани, кои са сърдити, кои са обидени, кой с кого се разделя,“ заяви Богданов, като подчерта, че така описва състоянието на парламентарната дейност в последния месец.

Според Богданов, изминалият месец от изборите не е довел до никакви конкретни резултати, които избирателите са очаквали. „Измина един месец от изборите и това, което се случва в парламента, няма нищо общо с това, което чувах хората да очакват от нас да правим като техни избраници в парламента“, добави той.

Богданов също така посочи, че дори основният правилник за работата на 50-ото Народно събрание все още не е приет, а важни закони за усвояването на средствата по Плана за устойчивост и за борба с корупцията са оставени в застой.

Депутатът беше категоричен, че вероятността предложеният от ГЕРБ кабинет с премиер Росен Желязков да постигне успех в реализирането на очакванията на хората и бизнеса е почти нулева. „Същите тези хора преди 4 години бяха свалени от хората заради конкретни проблеми и злоупотреби,“ коментира Богданов.

Богдан Богданов призна, че ПП - ДБ също са допуснали грешки по време на управлението на кабинета на Николай Денков, в който той заемаше поста на министър на икономиката. „Отчитам като грешка, че допуснахме човек, санкциониран за корупция, да седне на масата и да обсъжда бъдещето на България – Делян Пеевски. Този човек трябва да си изчисти името. Това е мое лично мнение,“ заяви Богданов по bTV.

С тези думи депутатът от ПП - ДБ открито постави под въпрос не само ефективността на новото правителство, но и собствените действия на своята партия, като подчерта нуждата от по-сериозни мерки за борба с корупцията и повече отговорност от политическите лидери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари