Безсънна нощ пред резиденция "Бояна", обитавана от Ахмед Доган

9
Ново напрежение около ДПС: Поддръжници на Ахмед Доган прекараха нощта пред резиденция в „Бояна”
Ново напрежение около ДПС: Поддръжници на Ахмед Доган прекараха нощта пред резиденция в „Бояна” Видео: NOVA

Ново напрежение около ДПС: Поддръжници на Ахмед Доган прекараха нощта пред резиденция в „Бояна”

Кризата около Ахмед Доган ескалира, след като привърженици на почетния председател на ДПС прекараха нощта пред неговата резиденция в столичния квартал „Бояна”. Тяхното присъствие беше провокирано от действията на бившия съдружник на Доган - Данаил Папазов, който настоява за освобождаването на имотите в „Бояна” и край Росенец.

В столичния квартал „Бояна” се събраха десетки поддръжници на Ахмед Доган, след като бившият му съдружник Данаил Папазов поиска той да напусне имотите, които обитава през последните години. Привържениците на Доган прекараха нощта пред резиденцията, изразявайки недоволството си от случващото се. Те твърдят, че в сградата са влезли непознати, а на тях самите достъпът е бил спрян, което те определиха като акт на самоуправство.

Полицията беше извикана на мястото, като служителите на реда бяха допуснати в имота. Според събралите се поддръжници, полицаите са обяснили на излизане, че хората вътре разполагат с нужните документи, за да бъдат в сградата. Въпреки това, поддръжниците на Доган остават категорични, че проблемите трябва да се решават по законен път и настояват за намесата на държавните институции.

Протестът не остана ограничен само в столицата. В същото време, симпатизанти на Доган се събраха пред резиденцията му в Росенец, където той пребивава в момента. Поддръжници от различни части на страната - Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Варна и Кърджали - пристигнаха, за да изразят подкрепата си за почетния председател на ДПС и да настояват за яснота около документите, извадени от Данаил Папазов.

Напрежението около имотите на Ахмед Доган нараства, а събитията от последните дни само добавят нови измерения към кризата. Поддръжниците му остават на място, настоявайки за законно решение на спора и очаквайки отговори от държавните органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    Хм?
    Как така безсънна нощ?!! Така хубаво се наспах и ми е през хуя за вожда на рязаните! Да излиза на свободен наем като обикновените хора, стига е тежал на джоба на данъкоплатците!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари