АПС категорично отхвърля "модела Пеевски"

0
Джевдет Чакъров: АПС ще работи за стабилно управление
Джевдет Чакъров: АПС ще работи за стабилно управление Снимка: БГНЕС

Джевдет Чакъров: АПС ще работи за стабилно управление

Коалиция „Алианс за права и свободи" ще работи за формиране на стабилно правителство в 51-вото Народно събрание, като изключва категорично „модела Пеевски". Това става ясно от официална позиция, разпространена от Джевдет Чакъров след парламентарните избори.

Според данните на Централната избирателна комисия, при 99.71% обработени протоколи, формацията, свързана с почетния председател Ахмед Доган, получава 181 952 гласа, което представлява 7.49% от вота. Този резултат гарантира присъствието на партията в новия парламент.

Благодарност към избирателите

В официално съобщение, разпространено чрез пресцентъра, Джевдет Чакъров изразява признателност към всички избиратели: "Пътят на ДПС е определен от почетния председател доктор Ахмед Доган - той е и ще остане евроатлантически, и ние няма да се отклоним от него".

Чакъров подчертава дългогодишните традиции на партията: "ДПС няма да отстъпи от своя ценностен избор и ще продължава да следва каузата на основателите на партията, която отстояваме вече 35 години в името на нашето единство!"

Международна подкрепа

Специална благодарност е отправена към сънародниците от Република Турция и държавите в Европейския съюз, които са подкрепили каузата на АПС за свобода и демокрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Анонимен
    А с "модела Доган", как са?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари