Александър Джартов: Ситуацията в Елин Пелин не е напълно овладяна

0
Продължаващи гърмежи отлагат разследването на инцидента
Продължаващи гърмежи отлагат разследването на инцидента Снимка: БНТ

Продължаващи гърмежи отлагат разследването на инцидента

Главен комисар Александър Джартов съобщи в сутрешния блок "Денят започва с Георги Любенов", че ситуацията с инцидента все още не е напълно овладяна, тъй като гърмежите продължават. През нощта също са регистрирани гърмежи, което затруднява усилията за обезопасяване на района и започване на разследването.

"Надявам се през деня да отминат тези гърмежи, за да може колегите, които извършват разследването, да започнат съответните процесуални действия," коментира Джартов. Той подчерта, че осигуряването на безопасна среда е от първостепенно значение преди да се предприемат каквито и да било разследващи действия.

Главен комисар Джартов добави, че докато все още има риск от взривове, газоснабдяването няма да бъде възобновено. Той увери, че екипите на място работят усилено за овладяване на ситуацията и намаляване на риска за населението.

Настоящата ситуация продължава да се развива, а органите на реда и службите за спешна помощ следят състоянието и предприемат необходимите мерки за безопасност. Очаква се пълното овладяване на кризата да позволи възобновяване на нормалната дейност и разследването да започне безпрепятствено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    русенец
    Не споменавате за слуховете в Елин Пелин, че в складовете е имало складирани противопехотни мини.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари