Жената в Перник е пребита без причина

0
Пострадалата продължава да е в кома, семейството ѝ иска справедливост
Пострадалата продължава да е в кома, семейството ѝ иска справедливост Видео: bTV

Пострадалата продължава да е в кома, семейството ѝ иска справедливост

В ранните часове на 29 юли в квартал „Изток“ на град Перник бе извършен брутален побой над 56-годишна жена. Според информацията, предоставена от Борислав Алексов от МВР - Перник, нападението е извършено около 4:40 часа пред денонощен магазин в района. Извършителят, непълнолетен младеж, е нападнал жената без предварителен конфликт или познанство.

По данни на полицията, друг младеж е бил свидетел на инцидента, но не е участвал активно. Въпреки липсата на установена предистория между нападателя и жертвата, разследващите продължават да търсят мотивите за извършеното престъпление. И двамата младежи са били задържани в 18:00 часа на същия ден, но все още не е ясно дали са били под въздействието на алкохол или наркотици по време на нападението.

Пострадалата жена е добре позната в района, като често посещава местното кафене. Нейният племенник, Борис Василев, сподели пред bTV, че тя е била причакана преди нападението. След инцидента жената се е прибрала у дома, но състоянието ѝ се е влошило, което е наложило повикване на Спешна помощ. В момента тя се намира в кома в местна болница, като здравословното ѝ състояние не позволява транспортиране до болница „Пирогов“ в София.

Въпреки че извършителят има предишни криминални деяния, като притежание на наркотици и кражба, той е с чисто съдебно минало поради непълнолетие. Прокуратурата настоява за постоянен арест, като младежът остава в ареста за срок до 48 часа.

Инцидентът предизвика бурни реакции в социалните мрежи, като се появиха призиви за саморазправа с извършителя. Семейството на пострадалата, обаче, изрази своята позиция, че търси справедливост по законов ред и не желае допълнителни конфликти и вражди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Стига с това непълнолетие!
    Най - строгото наказание за Сегашното Престъпление плюс всички досега. Колкото години се събират, да ги лежи в кафеза и да полага общественополезен труд. Няма да се примирим, докато не си получи заслуженото.Съдии и прокурори по делото , дайте всичко от себе си и по закон.Да бъде наказан за Поука на останалите .
  • 7
    1
    Амиии
    Като искаш правосъдие.ДЕЙСТВАЙ!!!! Тези изроди трябва да бъдат наказани!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари