Зала "Дунав" става център на младежкия баскетбол този уикенд

0
Русе се готви за вълнуващ баскетболен уикенд с международно участие
Русе се готви за вълнуващ баскетболен уикенд с международно участие

Русе се готви за вълнуващ баскетболен уикенд с международно участие

Град Русе ще бъде домакин на два вълнуващи баскетболни турнира през предстоящия уикенд. Спортна зала "Дунав" ще се превърне в арена на младежки баскетболни таланти, където ще се проведе турнирът "Русчукъ 2024" под патронажа на Община Русе.

Организаторите на събитието споделиха своя ентусиазъм относно предстоящите състезания. Това ще бъде поредното издание на инициативата, която вече се е превърнала в традиция за града. Турнирът предоставя уникална възможност на младите спортисти не само да демонстрират своите умения на игрището, но и да създадат нови приятелства и да натрупат безценен опит.

Особен акцент в тазгодишното издание е международното участие. За първи път в историята на турнира "Русчукъ" ще се включи отбор от съседна Румъния - BC Laguna Sharks. Това допринася за разширяване на географския обхват на състезанието и създава предпоставки за културен обмен между младите спортисти от двете страни.

Организаторите изразиха своята увереност, че предстоящият турнир ще се превърне в истински празник не само за участниците, но и за всички любители на баскетбола. Те подчертаха ключовата роля на Община Русе като дългогодишен и надежден партньор в реализирането на това спортно събитие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари