Закопчаха 7 души при акция срещу купуването на гласове

0

51 лица са проверени при операцията на полицията в Сливница, Драгоман и Божурище

Мащабна полицейска операция обхвана общините Сливница, Драгоман и Божурище днес, като част от усилията за противодействие на престъпленията срещу политическите права на гражданите. В акцията се включиха и специализирани екипи на жандармерията.

В хода на операцията бяха извършени проверки на 51 лица и 38 моторни превозни средства. Служители на икономическата полиция инспектираха пет фирми за бързи кредити и една заложна къща, като не бяха установени нарушения.

Криминалисти от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - София и техни колеги от Районното управление (РУ) - Сливница проведоха проверки на частни адреси и лица с рисков профил във връзка с потенциално купуване на гласове.

В резултат на акцията бяха съставени седем предупредителни протокола, 19 фиша и три акта. Седем лица бяха задържани в полицейския арест за срок до 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари