Задържаха мъж за жестоко убийство край Стара Загора

1
Конфликт между двама съседи в село Целина завършва с фатален изход
Конфликт между двама съседи в село Целина завършва с фатален изход Снимка: БГНЕС

Конфликт между двама съседи в село Целина завършва с фатален изход

Днес, 10 септември 2024 година, Окръжната прокуратура в Стара Загора повдигна обвинение на 23-годишния М.Д. за умишлено убийство, извършено в село Целина, област Стара Загора. Според обвинението, на 10 септември 2024 година, М.Д. е убил 66-годишния М.С., като деянието попада под чл. 115 от Наказателния кодекс.

Разследването до този момент показва, че двамата мъже се познавали и имали стара вражда, свързана с битови проблеми. На 10 септември между тях избухнал спор, който ескалирал до физическо насилие. В хода на конфликта М.Д. нанесъл смъртоносни удари с дървен кол по тялото на М.С., който починал в резултат на нараняванията.

М.Д. е задържан за 72 часа по разпореждане на наблюдаващия прокурор. Окръжната прокуратура в Стара Загора планира да подаде искане до съда за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Въпрос
    То е ески заара останаха ли да живеят българи, или само мангусти ?!
  • 2
    1
    Дражева
    Особености на етноса! За пореден път го пиша в рамките на две седмици и такава ще е тенденцията за съжаление. Новите българи настъпват здраво ! Тука до 10-15 години, а може и по -малко ... Смесени бракове, ци&анимация, опростачване , отдаване на пороци, разврат ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари