Оставиха в ареста мъж, обвинен за убийство в хотел в Пазарджик

1
35-годишен мъж е обвинен за жестокото престъпление
35-годишен мъж е обвинен за жестокото престъпление Снимка: БНТ

35-годишен мъж е обвинен за жестокото престъпление

На 28 юли 2024 година, Окръжният съд в Пазарджик уважи искането на Окръжна прокуратура – Пазарджик за мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на 35-годишния Н. К. Той е обвинен за умишлено убийство на 29-годишна жена, което е станало на 27 юли в хотел в Пазарджик. Трагичният инцидент беше потвърден от съда в официално съобщение.

Според информацията от Българската телеграфна агенция (БТА), сигнал за инцидента е подаден на тел. 112. Съобщено е, че в коридора на хотел в Пазарджик е открита жена в безпомощно състояние. Пристигналите на място служители на реда установили, че жертвата има четири прободни рани от нож по тялото, които са довели до смъртта ѝ.

След извършеното разследване и събирането на писмени и веществени доказателства, както и разпити на свидетели, съдът е заключил, че има обосновани предположения, че Н. К. е извършил престъплението, за което е обвинен. Прокуратурата и съдът са на мнение, че обвиняемият представлява висок обществен риск, като се има предвид неговото криминално минало и тежестта на деянието. За извършеното престъпление се предвижда наказание до 25 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Съдът е изразил също така опасения, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление, тъй като е осъждан многократно. Затова е постановил задържане под стража като мярка за неотклонение. Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив в тридневен срок.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Не си губете времето
    Доживотен без замяна.Без обжалване.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...