Война на сайтове в ДПС: Ахмед Доган си върна контрола

1
Официалният сайт на ДПС отново във владение на хората на Ахмед Доган
Официалният сайт на ДПС отново във владение на хората на Ахмед Доган Снимка: БГНЕС

Официалният сайт на ДПС отново във владение на хората на Ахмед Доган

След като миналата седмица двете крила на ДПС водиха битка за овладяване на партийното онлайн пространство, официалният сайт на партията отново е във владение на приближените до почетния председател Ахмед Доган. В момента на сайта има само една публикация - призив на Доган към "депесарите". В него той настоява за оставките от заеманите длъжности на ключови фигури в партията.

Сред тези, които Доган настоява да подадат оставка, са:

  • Делян Пеевски – председател на ДПС
  • Халил Летифов – заместник-председател на ДПС и член на Централния оперативен бюро (ЦОБ)
  • Станислав Анастасов – заместник-председател на ДПС и член на ЦОБ
  • Хамид Хамид – заместник-председател на парламентарната група (ПГ) на ДПС и член на ЦОБ
  • Ертен Анисова – заместник-председател на ПГ на ДПС
  • Радослав Ревански – член на ЦОБ

Алтернативен сайт на ДПС

Проверка на Българската национална телевизия (БНТ) показа, че още преди месеци е бил създаден алтернативен сайт на ДПС. Този сайт отразява дейността на хората около Делян Пеевски и отскоро копира съдържанието и структурата на официалния сайт на партията.

Конфликтът в ДПС

Вътрешнопартийната война в ДПС излезе наяве, когато различните фракции започнаха да се борят за контрол над онлайн пространството на партията. Официалният сайт, който дълго време беше единственото онлайн присъствие на партията, стана обект на ожесточена борба между привържениците на Ахмед Доган и тези на Делян Пеевски.

Призивът на Ахмед Доган

В своя призив, публикуван на официалния сайт, Ахмед Доган заявява необходимостта от смяна на ръководните кадри в ДПС, подчертавайки важността на стабилността и единството в партията. Той се обръща към членовете на партията с настойчиво искане за оставки на лидерите, които според него не допринасят за общото благо на движението.

"ДПС трябва да бъде ръководено от хора, които поставят интересите на партията и избирателите над личните си амбиции," казва Доган в своя призив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари