Внезапно почина Емил Коцев

0
Бившият директор в ЦСКА 1948 и журналист си отиде на 36-годишна възраст
Бившият директор в ЦСКА 1948 и журналист си отиде на 36-годишна възраст Снимка: lap.bg

Бившият директор в ЦСКА 1948 и журналист си отиде на 36-годишна възраст

Журналистическата и спортната общност в България е в траур след внезапната загуба на Емил Коцев, бивш административен директор на ЦСКА 1948 и колега журналист. Коцев почина вчера вечерта на 36-годишна възраст, оставяйки след себе си впечатляваща кариера и дълбок отпечатък в света на българския спорт, съобщи Спортал.

Емил Коцев беше познат с отдадеността си на футбола и журналистиката. Той завършва висшето си образование през 2011 година в Националната спортна академия "Васил Левски", където изучава "Треньорски профил - футбол" и "Спортна анимация". Тази база му осигурява стабилни знания за спорта, които той по-късно умело прилага в кариерата си.

През 2013 година Коцев завършва и магистратура по "Спортна журналистика" в същото учебно заведение, след което прави своите първи стъпки като журналист в Българската национална телевизия (БНТ), където започва като стажант в отдел "футбол". Талантът му и умението да предава спортни новини бързо го отвеждат на нови позиции, а скоро след това започва работа като репортер в спортния сайт Livesport.bg. С времето той се издига до редактор на изданието.

От 1 юли 2015 година Емил Коцев започва работа като редактор в популярния спортен портал Topsport.bg, където продължава да се доказва като опитен журналист и човек, отдаден на спорта.

Но освен своята журналистическа кариера, Коцев е известен и с ролята си като административен директор в ЦСКА 1948. Тази позиция той заема в продължение на няколко години, като допринася за организационното развитие на клуба и поддържа добри отношения с играчите и треньорите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Бу
    Внезапно починал на 36г = ваксата го отнесе. Доста млади и здрави хора взеха да си заминават рано. Но медиите лъжат, че винаги е било така и това е нормално. Как помните по-малко от няколко години, не знам. Даже и толкова не помните. Помните новините от снощи и до довечера пуф - новата лъжа се захапва, щом е казано по свещения овчевизор. Информацията от вчера не се осмисля. Самостоятелно мислене не съществува. 2+2=5
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари