Влакът Пловдив - Русе прегази легнал на релсите мъж

0
Инцидентът се е случил между гарите "Дебелец" и "Велико Търново"
Инцидентът се е случил между гарите "Дебелец" и "Велико Търново" Снимка: Dunavmost / Архив

Загиналият е 39-годишен мъж от Велико Търново

Снощи, около 20:30 часа, се случи трагичен инцидент край Велико Търново. Бърз влак, пътуващ по направление ПловдивРусе, прегази легнал на релсите човек. Загиналият е 39-годишен мъж от Велико Търново, който почина на място.

Инцидентът се е случил в тунел между гарите "Дебелец" и "Велико Търново", съобщиха от пресцентъра на МВР - Велико Търново.

Веднага след инцидента на мястото пристигнаха екипи на полицията и други компетентни органи. Двамата машинисти на влака са били изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни.

На местопроизшествието беше извършен обстоен оглед, за да се установят всички обстоятелства около трагедията. Разследването продължава, като по случая се води досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Късмет
    Е, не му върви на този влак. Вчера го пуснаха и още първия ден прегази човек. Обикновено викат поп за осветяване на събитието.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари