Блъснатият от влак мъж е паднал между релсите

0
82-годишен мъж оцеля по чудо след инцидент с влак в Русе
82-годишен мъж оцеля по чудо след инцидент с влак в Русе Снимка: КИС 13

82-годишен мъж оцеля по чудо след инцидент с влак в Русе

Драматичен инцидент се разигра вчера в 18:40 часа в град Русе, когато възрастен мъж бе ударен от влак на жп линия №4 (Гара Русе - Гара Разпределителна), в района на булевард "Христо Ботев".

Според информация на полицията машинистите са забелязали човек да лежи с гръб към идващия влак между двете релси и се опитвал да стане. Те незабавно са задействали спирачките и са намалили скоростта, но при спирането на влака, човекът е останал под него.

Инцидентът е станал с влака по линията Русе - Самуил, който се е движил със скорост между 20 и 30 километра в час.

Пострадалият, на 82-годишна възраст, е транспортиран спешно в УМБАЛ "Канев" с диагноза черепно-мозъчна травма, където е приет за лечение. Състоянието му се следи внимателно от медицинския персонал.

Причините за попадането на възрастния мъж на железопътната линия все още се изясняват от компетентните органи. Провежда се разследване, което има за цел да установи точните обстоятелства около инцидента и да предотврати подобни случаи в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари