Виктория Василева: Получавам заплахи за живота си

0
Народната представителка очаква да й бъде назначена охрана
Народната представителка очаква да й бъде назначена охрана Снимка: стоп - кадър \ NOVA

Народната представителка очаква да й бъде назначена охрана

Депутатът от „Величие“ и заместник-председател на парламента Виктория Василева обяви, че получава заплахи за живота си. Тя не знае кой стои зад тях, но посочи, че те са няколко на брой. Василева вече е сигнализирала компетентните органи и очаква те да преценят доколко реална е заплахата и дали ще ѝ бъде назначена охрана, заяви тя пред NOVA NEWS.

По думите ѝ, още от първия ден на 50-ото Народно събрание, парламентарната група на „Величие“ е подложена на безпрецедентен натиск от медиите. „Това създаде невероятно трудна атмосфера за работа в парламентарната ни група. При нас повечето са нови лица в политиката и тази атмосфера беше шокираща за тях. Аз ги възприех по-нормално, защото съм свикнала на подобни удари, но това извади някои хора от равновесие и емоциите взеха връх“, допълни Василева.

Относно вчерашното гласуване на проектокабинета „Желязков“, Василева посочи, че заради едно „недоразумение“ са тръгнали измислените слухове, че във „Величие“ имало „купени“ и „пробити“ депутати. Тя категорично отрече тези слухове, заявявайки, че те не отговарят на истината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Хайде като мине проверката
    Да покаже какви са точните заплахи .Че нещо ни се загуби доверието.Евентуално да си го върнем.
  • 2
    3
    Колко си мязат с полковника
    Да влезеш под мотото на една партия и после да я зарежеш, си е наглост и безочие.Това трябва да се промени.Защото си е живо предателство към избирателите Дайте на женицата охрана, щом се вижда толкова значима.Нека гребе с пълни шепи всичко, което смята, че и се полага.Халал да и е.
  • 6
    2
    Въпрос
    Как е възможно да прелиташ хем от партия в партия, хем от НС в следващото НС? Защо това не е забранено е правилника на НС?
  • 8
    1
    Дърта курва
    Тая дърта курва беше на времето от СДС- партията унищожителка на българската промишленост, земеделие и жп транспорт. После цъфна в партията хамелеон на учиндолския чалгар Слави Трифонов, сега пък във Величие. Тая е първата, която ще натисне копчето за подкрепа на мафията ГЕРБ . Жалко за гласувалите за Величие, че им натрапват пак стари и компрометирани муцуни
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари