"Възраждане" призовава МВР да не допуска деца на парада в София

4
Представители на партията ще подкрепят "Походът на семейството"
Представители на партията ще подкрепят "Походът на семейството" Снимка: ПП "Възраждане"

Представители на партията ще подкрепят "Походът на семейството"

"Семейството е основната най-малка единица на българското общество. То е структуроопределящата тъкан и се състои от мъж и жена, както е написано в Конституцията - върховният закон на страната ни. Днес семейството е атакувано по всевъзможни начини,с което се отслабва и българското общество.", съобщават от партия "Възраждане".

От партията допълват, че в ежедневието ни навлизат западни течения, които опитват да нахлуят и в българските училища и от най-ранна детска възраст да обяснят на децата ни какво е гей и как мога да избират какъв да е полът им.

"Днес за поредна година ще се проведе събитие, което е несъвместимо с нравствените порядки, то е пошла демонстрация на неморалното и на различното, която незнайно защо гей обществото иска да натрапи в ежедневието ни. Тази демонстрация е разрешена от българските институции, а нейното провеждане ще бъде грижливо пазено от българската полиция."

От "Възраждане" се противопоставят на провеждането на гей парад в София, който "днес по софийските улици ще бъде грижливо поднесен не само на столичани, но ще се проведе и пред очите на деца и подрастващи. Това, което "Възраждане" отчита като свой успех, е липсата на детска сцена тази година, което вероятно е повлияно и от острата реакция на нашата младежка организация миналата година. Призоваваме всички български родители да държат надалеч децата си от терените, на които се провежда гей парадът, а полицията да не допуска на събитието непълнолетни лица."

Представители на "Възраждане" днес ще подкрепят "Походът на семейството" в защита на нормалността и българското семейство, информират още от партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    Фена на Путин
    Мен ме ебаха ,Ким и Чеченеца.Хареса ми
  • 0
    2
    Путин Хуйло
    Аз съм на гей прайда и е супер! Мисля че най после ще ми наместят аналната чакра!
  • 15
    1
    До читателите на Дунавмост
    Хора, не си губете времето и емоциите да пишете тук Цели 7(седем) коментара към новината за прайда ги няма.Унищожени са.Има цензура.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари