Ученик намери изгубения телефон на рапъра 100 кила

2

Историята на едно честно дете от Бургас

Благородна постъпка превърна ученик от Бургас в герой на деня, след като момчето намери и върна изгубения телефон на популярния български рапър 100 кила по време на музикален фестивал в морския град. Четвъртокласникът от училище "Княз Борис I" се превърна в сензация сред съучениците си благодарение на своята честност и отговорно поведение.

Историята привлече вниманието не само на училищната общност, но и на местните правоохранителни органи. В знак на признание за проявената гражданска съвест, директорът на Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОД на МВР) - Бургас, старши комисар Владимир Маринов, лично награди младия герой.

По време на официална церемония, ученикът получи специално признание за своята примерна постъпка. Наградата включваше поздравителна грамота, възхваляваща неговото благородно деяние, както и набор от сувенири, носещи емблемата на вътрешното ведомство. Като специален жест, момчето бе удостоено и със значка, изобразяваща герба на Министерството на вътрешните работи - символ на доверие и уважение към институцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    до 1
    може да не са пари, ама някакъв по-смислен подарък, който да го помни и да му е полезен с годините, като го види да си спомни, чаши и грамоти - бошлаф работа
  • 5
    1
    Гошо
    Бахти скръндзите дайте му 100лв. на момчето кви са тия грамоти и чаши…
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В анкета "Съществува ли любов от пръв поглед?" повечето жени отговорили, че е трудно за толкова кратко време да се прецени финансовия статус на жертвата.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари