Тунинг шоу и лазерен спектакъл завладяват Русе

0
Паркингът на "Арена Русе" се превръща в сцена на мащабен фестивал
Паркингът на "Арена Русе" се превръща в сцена на мащабен фестивал

Паркингът на "Арена Русе" се превръща в сцена на мащабен фестивал

Русе се готви за уникално съчетание от адреналин и светлинна феерия на 28 септември 2024 година. Градът ще бъде домакин на два мащабни фестивала - "MASKA BIRTHDAY 2024" и "RUSE LIGHT & RHYTHM FEST", които ще се проведат на паркинга на зала "Арена Русе".

Денят ще започне в 11:00 часа с тунинг шоу "MASKA BIRTHDAY 2024", което ще представи най-новите тенденции в автомобилната индустрия. Посетителите ще имат възможност да разгледат изложба на уникално модифицирани автомобили и да се запознаят с последните технически иновации в бранша. Водещи компании ще демонстрират новите си модели в специално обособена експо зона.

Организаторите са помислили и за най-малките, като са предвидили детска зона с атракции. Входът за дневната част на събитието е свободен.

От 16:30 часа започва платената част на програмата - "MASKA Arena Drift". Тя включва "Gymkhana Drift" - състезание с препятствия за любителите на дрифта, както и "Night Drift" - единственото по рода си нощно дрифт шоу в България. Публиката ще може да се наслади и на зрелищно стънт шоу с мотоциклети и акробатични изпълнения.

За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат танцьори с атрактивна програма, включваща и pole dance изпълнения. DJ KSG ще поддържа музикалния фон на събитието.

През целия ден ще се провеждат демонстрации, фокусирани върху безопасността на движението, които ще подчертаят важността на отговорното поведение на пътя.

Вечерта ще донесе нова вълна от емоции с началото на "RUSE LIGHT & RHYTHM FEST" в 21:00 часа. Фестивалът ще предложи уникално съчетание от музика, светлина и акробатика. Входът за това събитие също е свободен.

Сред участниците в музикалната програма е популярният български диджей и музикален продуцент D-TRAX, който ще бъде придружен от MC Mickey. Танцовата формация "Yoli Dance" ще представи атрактивни хореографии, а акробатично цирково шоу ще добави допълнителен визуален елемент към спектакъла.

Кулминацията на вечерта ще бъде впечатляващото светлинно шоу, дело на световноизвестния майстор на лазерите Анди Фолкнър. Неговият спектакъл обещава да превърне небето над Русе в зрелищен светлинен пейзаж, синхронизиран с ритъма на музиката.

"RUSE LIGHT & RHYTHM FEST" е организиран от Общинска фондация "Русе - град на свободния дух" със съдействието на редица спонсори, включително "Холлеман България", "Региоком европейско дружество - клон България", Сдружение "МАСКА България", "Хускварна Русе" и "Тива Плюс".

Този двоен фестивал обещава да превърне 28 септември в незабравим ден за жителите и гостите на Русе, съчетавайки автомобилна страст, музика и визуални изкуства в едно грандиозно събитие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари