Започна зрелищното автомобилно шоу в Русе

1

MASKA Birthday 2024: Русе в плен на автомобилния адреналин и светлинна феерия

Русе се превърна в eпицентър на адреналина и автомобилните страсти с откриването на Международния тунинг фестивал "MASKA Birthday 2024" на паркинга пред зала "Арена Русе". Събитието, което отбелязва 10-годишнината на "MASKA BULGARIA" и 5 години "MASKA FESTIVAL", привлече множество ентусиасти и любители на силните усещания.

Заместник-кметовете на община Русе Златомира Стефанова и Димитър Недев официално откриха фестивала, изразявайки своята подкрепа и възхищение към организаторите. Златомира Стефанова се обърна към тях с думите: "Благодарим ви, че не спирате да радвате любителите на силни усещания и да създавате едно незабравимо шоу, което русенци и гости на града дълго помнят". Димитър Недев, от своя страна, отправи важно послание за безопасност, призовавайки присъстващите да не опитват демонстрираните дрифт маневри на обществените пътища, тъй като те се изпълняват от професионални шофьори.

В знак на признателност за приноса им към културния живот на града, заместник-кметовете връчиха на организаторите плакет на Община Русе и поздравителен адрес от името на кмета Пенчо Милков.

Програмата на фестивала стартира в 11:00 часа с впечатляващо тунинг шоу на площада пред зала "Арена Русе". Посетителите имаха възможност да се насладят на изложба на автомобили с уникален дизайн и технически иновации, както и да разгледат най-новите модели, демонстриращи последните тенденции в автомобилната индустрия.

Шоуто "MASKA Arena Drift" предложи разнообразие от забавления, включително състезание с препятствия и стънт шоу с мотоциклети и акробатични изпълнения. Атмосферата се нагорещи допълнително с музикалните изпълнения на DJ KSG, а публиката се наслади на завладяваща танцова програма и зрелищно pole dance шоу.

За поредна година фестивалът "MASKA Birthday" демонстрира своята социална ангажираност, подкрепяйки благородната кауза на фондация "Александър Русев" за изграждане на водно-рехабилитационен център за деца с двигателни и ментални затруднения. Организаторите разположиха урни за дарения и щанд, предлагащ сувенири, изработени от децата и техните майки, с цел набиране на средства за реализиране на инициативата.

Кулминацията на вечерта предстои в 21:00 часа, когато на паркинга на зала "Арена Русе" ще започне дългоочакваният "RUSE LIGHT & RHYTHM FEST". Това уникално събитие ще съчетае качествена електронна музика с впечатляващо лазерно, акробатично и трансформърс шоу. Входът за феста е свободен, предоставяйки възможност на всички желаещи да се потопят в магията на светлината и ритъма.

Музикалната програма ще бъде водена от известния български DJ и музикален продуцент D-TRAX, в компанията на МС Mickey. Танцовата формация "Yoli Dance" ще представи атрактивни хореографии, а акробатичната циркова програма, съчетана с ефектно лазерно осветление, обещава да повиши адреналина на публиката. Специално за малките и големи фенове, Трансформърс шоуто ще предложи зрелищни светлинни и пиро ефекти.

Кулминацията на вечерта ще бъде светлинното шоу на световноизвестния майстор на лазерите Анди Фолкнър. Неговият спектакъл ще превърне небето над Русе в платно за невероятна феерия от светлина и звук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До всички тероризирани днес от...
    Пуснете жалби до главният прокурор на България по електронен път.Пуснете и по пощата с обратна разписка.С тези хора тук в тоя град така няма да стане.Не се страхувайте.
  • 7
    3
    Жалба е нужна
    Жалба е нужна и колективен граждански иск от всички живущи в района на Ялта,Руското Консулство,Района на Оборище,Сердика до КООП пазар и Водното.Ужасен шум и трясъци и гърмежи в съботен ден Ден за почивка В тоя град няма почивка.Жалба срещу кмета,общинският съвет на Русе,полицията,директора на РИООСВ,а защо не и срещу прокуратурата на Русе за това че допускат безобразията включително и тези ежедневните денонощни по бул.Липник,Доростол,Христо Ботев,Цар Освободител ,Плиска.Жалба до главният прокурор на България,министъра на мвр и председателят на народното събрание.След тази процедура следва кол неокастрен по задници на голо от 10/20 000 хиляди възмутени русенски граждани след протест пред паметника на свободата и общината.
  • 5
    2
    азе
    Каква е тази неземна простотия? Като в някое гето ... А тези какички, които се въртят там, освен че може да си заминат скоропостижно, след цялата пушилка, с която се надишват, автоматично -5 год от живота им ... Господи, колко простотия има по този свят ...
  • 10
    1
    112-Прокуратура
    В момента 19:46 РМ идиотите спряха да надуват колите.Някой пита ли ни тези които днес цял ден в събота сме в района на събитието по адрес като живущи и собственици на жилища как се чустваме с малки деца,бебета,болни и стари родители,инвалиди? Почиващи след работната седмица?РИООСВ защо не спря този просташки театър? Полицията го охранява,а кмета разрешава? За съд сте главамаци? Извън града няма ли място къде? Как може такова нещо? На Нисово ако гърми,червена вода,Красен,Бяла? Така ли ще стоите? Същата работа като миналата година.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари