Цветеслава Гълъбова: Нинова, обръщам се към теб на ти, защото много отдавна загуби уважението ми!

7
Наясно съм кои са дълбоките ти лични мотиви да се държиш по този неадекватен начин - уронвайки своето лично достойнство
Наясно съм кои са дълбоките ти лични мотиви да се държиш по този неадекватен начин - уронвайки своето лично достойнство Снимка: Цветеслава Гълъбова / Facebook

Наясно съм кои са дълбоките ти лични мотиви да се държиш по този неадекватен начин - уронвайки своето лично достойнство

Нинова, обръщам се към теб на ти, защото много отдавна загуби уважението ми. Много преди онова срамно заседание на 50-ия конгрес на БСП, когато не бях допусната от гавазите ти в залата, защото закъснях 5 минути. А всъщност защото бях инакомислеща. Не съм била фактор в БСП по понятни причини - аз членувах само три години, при това в много зрялата си възраст и напуснах със заявление по мейл именно в същия ден. Разбира се, че причините бяха дълбоки, а това беше само повода.

Нинова, наясно съм кои са дълбоките ти лични мотиви да се държиш по този неадекватен начин - уронвайки своето лично достойнство. За престижа на БСП и достойнството на членовете и симпатизантите знам, че не ти пука. В митологията има един образ - Нарцис, чието име се ползва и в нашата наука. Жаждата за власт и харесване са движещият психологически мотив за това тежко неадекватно поведение, когато си готова да взривиш всичко само и само да е твоята. Това е нездрав и глупав инат. Изпращаш едни говорещи глави в медиите, които обясняват какви са настоящото ръководство на БСП. Да, и аз имам забележки към тях, но фактите са това и трябва да се работи на този терен и с тези хора. А да ги наричаш заешки сърца и предатели е смешно. Та нали ти си ги избра да са до теб, къде са ти кадровите умения и защо избра точно тях, а?

Наясно съм, сме, че си силна по процедурните хватки. Но с тази няма да успееш. И няма да успееш по една проста причина - ако довършиш това свое пъклено дело отиваш в канала на историята. Ти не само загуби "с уменията си" 800 хиляди гласа, а сега и правиш долни пошли панаири с останалите ти верни поддаквачи.

Не е трудно да се сети човек, правейки разни паралели със случващото се в обществено-политическия ни живот, кой има интерес от разбиване на лявото и...кой е готов на всичко, включително и да загуби личното си достойнство, да го направи.

Освен партии, кариери, пари и власт, има и едно нещо изконно и дълбоко човешко, базово за зрялата личност. Нарича се ДОСТОЙНСТВО! Поне него опази, другото отдавна си го загубила. При панаирите с предишните ти оставки! Прибери се, изтрий си профилите в социалните мрежи и се отдай на размисъл с основен въпрос - къде и в какво сбърках!

Цветеслава Гълъбова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    а на нея
    и е през финтифлюшката за твоето мнение!😁😁😁
  • 1
    2
    Фантомас
    Писна ми от тебе и от ощипаното ти ЕГО!
  • -1
    1
    1124g🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🙏🙏🙏🛸🛸🛸🛸
    Dalaverite parite mvr deistvali.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари